Herkese iyi geceler diliyorum. Benim 4 senelik bir ilişkim var(dı). Dun bazı yaşadığım olaylar sonucu kendisine ara vermek istediğimizi yani kısaca ayrılmak istediğimizi soyledim uzak ilişki yaşadığımızdan telefonda. Ve ben kendimden utansam da bu ayrılığa sebep olan olay benim aynı ortamda bulunduğum ve aramızda 2 haftadır cekim olan birisiyle opuşmem... Ve bu kişiyle aramızda herhangi bir duygusal ilişki olması da pek mumkun değil kendisi kızlarla takılmaca şeklinde ilişkiler yaşıyor ve fazlaca rahat. Ben de hayatımda boyle birisi olsun istemem zaten. Kısacası ilişkimi başka birisi ile bu şekilde yakınlaştığımdan dolayı bitirdim ve karşı tarafa bu sebebi soyleyemedim. Ona cok haksızlık ettim vicdanım cok rahatsız. Olayda gecen şahısların ikisiyle de konuşmuyorum ve konuşmayı duşunmuyorum. Ama ayrıldığım sevgilim bana sevgi dolu mesajlar atmaya devam ediyor, uzuluyorum.
Mantıklı duşunemiyorum galiba. Arkadaşlarımla konuştuk haliyle hatalı ben olduğumdan sert tepkiler aldım. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkurler herkese...
Karmaşık ilişki durumum...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Karmaşık ilişki durumum...