Duşuncelerim ve korkularım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Duşuncelerim ve korkularım
-
03-10-2022, 01:55:21Merhaba kk kızları , 3 senelik evliyim. Ben 32 eşim 37 yaşında.. artık arkadas ve ailemizdeki kişiler cocuk yapmamızın zamanı geldi diye sıkıştırmaya başladılar. Bizim icin cocuk demek sorumluluk demek. Ve bu sorumluluk beni gercekten cok korkutuyor. Yaşım itibariyle etrafımda ki coğu arkadasımın cocukları var.. gozlemlediklerim, bir araya geldiğimizde normal yaşantımızdan sohbet edemiyoruz surekli muhabbetler, ek gıda olarak şunu yediriyorum benimkinin kilosu boyle seninkinin boyu kac cm oluyor... gece hic uyuyamadım. Cocuğun ateşi cıktı sabahladık.. sonrasında surekli hayatlarından şikayet etmeleri. Sosyalleşemedikleri , yok tuvalete bile gidecek vaktim yok demeleri gercekten beni korkutuyor.. evlenmeden once cocuk konusuna eşim ve ben gercekten cok sıcak bakıyorduk... hala daha yolda yururken bi cocuk gorsek sevmek icin can atarız.. ama konforumuz soz konusu olunca cocuk fikri bizi korkutuyor.. eşimle surekli erteleme halindeyiz ama nereye kadar ? Siz nasıl karar verdiniz ? Sizde bu korkuları yaşadınız mı merak ediyorum? Bu arada yaşadığım bir travmadan dolayı 1 senedir antidepresan kullanıyorum. Antidepresanla hamile kalan var mı aranızda? Ne yazıkki hapımı da bırakamıyorum. Bu aralar gundemimizde cocuk konusu var anlayacağınız. Annem telefondan surekli gun icinde arayarak torunda torun diyor. Eşimle ikimizin kafası cok karısık sizin yardımınızı almak istiyorum. Gozlerinizi yorduysam affola . Yorumlarınızı bekliyorum.