Eşim biri varken bana yakın olmaya utanıyor
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim biri varken bana yakın olmaya utanıyor
-
03-10-2022, 01:55:16Merhaba arkadaşlar 10 aydir evliyim ve 4 aylik hamileyim eşimle severek evlendik eşim oz guvenli girişken biridir mesleği gereğide oyledir dunyanin her bir yanindan insanla muhatap ve tvlere cikip işiyle ilgili konuşmalar bile yapmışligi var o yuzden utangac bi insan degil ama kultur farkliliklarimiz var bizim tarafimizda ciftlerin el ele tutuşması sevgi sozcukleri hitaplar normal karşılanir ama cıvıklaşmadan yapılır benim kendi dedem nenem bile kol kola girer gezerken annem babam dugunlerde dans eder el ele tutuşur eşimin tarafsa tam tersi erkekler soğuk durur karısından uzak durur her yere karisiyla gezmez fotograf cekilmez erkek arkadaşlariyla gezer dolaşir sevgi sozcukleri soylemez ozel gunler kutlamazlar eşim onlara bakarak biraz daha iyi benimle gezmeye cıkar fotograf cekilir ama paylaşmaz dısarida başbaşayken elimi tutar ama carşida tanidiklarinin dukkanınin yakınindan gecerken elimi birakiyo uzak yuruyo yada ailesi den tanidik biri oldumu bnden uzak durur elimi tutmaz canim bile demez tanidiklarinin yaninda utandigi icin sevgilisi olsam neyse ama nikahli karisiyim uzuluyorum eşim bna uzak durdumu en son evde dogum gununu kutladim ailesi ve yakin evli arkadasi vardi mum uflicegi zaman yanina geldim kendisi ufledim pastayi keselim dedim kendi kesti ve tesekkur etmedi beni opmedi fotograf cekiliyoduk pasta başinda herkesle cekilirken herkese sarildi bnimle cekilirken eli cebindeydi gecenin sonunda herkes gidince tesekkur etti nikahimizda bile opmeyi bırak tokalaşmadı bile başbaşayken sarilir oper arada aşkim canim der dışta abarti olmasada bana yakin olmasini istiyorum uzuluyorum yururken sirf biri var yanimizda diye kocamdan uzak bi başima yurumekten kocamın bu utangacligini dışta bana uzak olmasına ne yapabilirim