Bu bdv ’de ilk konum ve gercekten icimi kemiren bir konu sizlerden yorum ve destek bekliyorum . Şimdiden soyleyeyim konum biraz uzun olabilir sıkılmadan okuyacak ve cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler

Annem ve babam ben 9 yaşındayken ayrıldılar . Şuan 25 yaşındayım . 8 yıllık mutlu giden bir ilişkim var . Bugune kadar sevgilimin bir iş sahibi olması icin bekledik şuan gayet iyi bir işi var şukur ki . Bende yapmak istediğim iş uzerine eğitim alıyorum şu sıralar . Kısaca Artık guzel bir duğunu hakettiğimizi duşunuyoruz 8 yılın ardından

İşte benim derdim burada başlıyor . Başta da belirttiğim gibi ailem ayrı , babam yurtdışında yaşıyor ve bir başkasıyla evli . Annem ayrıldıklarından beri babamla goruşmemizde hic sorun cıkarmadı her zaman destekti bu konuda . O kadar hoş gorulu ve anlayışlı bir insanki hakkını odeyemem .. Onca yaşattığına rağmen bir gun olsun babamın arkasından kotu konuşmadı , konuşanıda konuşturmadı . Sırf ben incinmeyeyim diye .
Babam ve baba tarafı tam tersi . Her zaman annemi sucladılar . İşi cirkefliğe vuran taraf hep onlar oldu yani . Kucukken bunların farkında değildim . Babamın her izne geldiğinde beni nasıl anneme karşı doldurmaya zehirlemeye calıştığının . İki arada bir derede buyudum ozetle . Şuan aradaki farkın o kadar farkındayım ki anneme sonsuz minnetarım ..
Destan yazasım var bu konuda ama sizi de sıkmak istemiyorum . Bir ic dokuş kabul edin lutfen .
Sadede geleyim . Şuan birkac aya kız isteme , birdaha ki yazda duğun duşunuyoruz. Annemin onerisi şu ; baban ve ailesi bizim evimize gelebilirler . Kız isteme torenini bizim evimizde yaparız .
Babamın buna cevabı ise ; ben oraya asla gelemem eşime bunu nasıl izah ederim ?! Babaannenlerde kız istemeni yaparız . Annenler gelmeyiversin . Eğerki seni benden istemezlerse de bana hic soz hakkı tanımadığından dolayı , yarın obur gun bir sıkıntı yaşarsan bende millete ağzımı acmam ona gore !
Birde bunun duğun boyutu var ki canımı en cok bu sıkıyor . Babam duğunume eşi olmadan asla katılamayacağını soyluyor . Ve ben bu durumu asla istemiyorum. Onlar orada nispet yaparcasına eğlenirken annemin mahsun olacağı , belli etmese de icerleyeceği aklıma geldikce nasıl desem icim bir cız ediyor .. Merak ettiğim şey bu aslında . Babamın talepleri mi normal olan benim duşuncelerim mi . Zira fazla duygusal bir insanım hele ki konu annemse . Babamın bana en son kurduğu cumle şu “ ananda bi koca bulsaydı da bizde rahatla gelseydik şu duğune “ . İki tarafın farkını az cok anlamışsınızdır diye duşunuyorum . Kusura bakmayın cok uzattım resmen birileriyle dertleşesim var . Sizce benim durumumdaki ailelerde bu işin oluru , normali nedir?