Merhaba hanımlar. Cok uzun zamandır forumu takip ediyordum, uye olup akıl danışmak istedim.
Şimdi şoyle ki, universite oğrencisiyim, universiteye yaşıtlarımdan 4 yıl gec başladım bazı sağlık problemlerim dolayısıyla. Kendi bolumumde surekli ustten ders aldım, az dersim kaldı ve beni zorlamayacak dersler diye duşunerek universite 2. sınıfın sonunda yani 8 ay once severek, isteyerek evlendim.

Şimdi şoyle ki, ben oğretmenlik okuyorum fakat fazla atanma şansı olmayan bir bolumdeyim. Gecen yaz ortalamam yuksek olduğu icin bir cift anadal programına başvuru yapayım bari dedim, balayımın 4. gunu haber geldi, başka bir oğretmenlik programına kabul edilmişim. İstediğim bir bolum olması ve atamasının bizim bolume nazaran cok daha fazla olması sebebiyle de kayıt yaptırdım. 2 donemdir iki bolumu bir arada goturmeye calışıyorum, bunun yanında ev işleri, yemek, camaşır derdi de var. Eşim cok anlayışlı bir adam. Aman utusuz giymem aman onu yemem bunu yemem diyen bir eş değil şukur. Fakat ben artık kendimde okuyacak guc bulamıyorum. Sabah 9 dan akşam 6ya kadar okuldayım, surekli odevlerim ve projelerim var yetiştirilmesi gereken. Gercekten ağlaya ağlaya gidiyorum artık okula, hic evden cıkasım gelmiyor..

Kendi bolumumden seneye 3 dersim kaldı, diğer bolumde ise daha sayamayacağım kadar cok dersim var. Artık gercekten psikolojim bozuldu odev yapmaktan, ders calışmaktan, vizelerden finallerden. Kafamda surekli dersler var.

Benim sorunum şu ki, sizce bırakmalı mıyım cift anadalı? Ya da seneye dondurup, kpssye calışıp olmazsa tekrar mı devam etmeliyim? Şu anki durumda onumuzdeki donem cift anadal bolumumden tum ders sayımı doldurursam ve devam edersem iki sene sonra bitiyor, eğer dondurursam 3 seneyi bulacak.. Cevap verenlere şimdiden cok teşekkur ederim..