Selamlaar, kısa tutmaya calışacağım umarım sıkılmazsınız okurken.
3 gundur uyku girmiyor gozume, aslında uzun zamandır icten ice uzuluyordum ama bardak taştı sanırım artık..
Bir abim var, goruşmeyi hic istemiyorum son 1 senedir.
Cok detaya girmeden yuzeysel olarak bahsedeceğim birkac konudan;
•Kendisi hic derdin tasan var mı diye sormaz, arar konuşacağını konuşur kapatır.
•50 liram varsa fazlasını ona pay etmişimdir hep ama imkanı olmasına rağmen duğunumde bir cay bardağı bile almadı, maddiyat değil konu ama “benim abim de şunu yaptı” diye gururlanabileceğim hicbir şeyi yok, hatta duğunumde pistte bile yoktu cok nişanlısıyla bir koşede el gibi oturdu hep(zaten duğunden hemen sonra ayrıldılar.)
•Birkac kere borc verdi eşim, 10 gun sonra vericem dediyse 3 ay sonra zar zor geldi.
•Goruşelim der, elini cebine atmaz halbuki abim de memur,eşim de.
Yani kardeşlik yok aramızda anlayacağınız ama annem bunu anlamıyor, “kendini neden abinden uzak tutuyorsun, ne sucu var ki onun” tarzında beni hatalı buluyor hep ama eşimle arası iyi, eşim buyuk abi falan der arar eşimi,akıl danışır falan.
En sonunda bardağı taşıran olay dun oldu, biz ev almayı duşunuyorduk eşimle ama seneye anca uyuyordu şartlar. Gecenlerde bir ev bulduk cok uygun fiyatı yani değeri 300se adam 200e bırakıyor oyle soyleyeyim bir daha da bulunacak bir fırsat değil.. Kredi cekeceğiz ama mevcutta kredimiz var araba,bilezikler satılınca biraz eksiğimiz kalıyor sadece.
Eşim de abimi aramış, abimin 4 bileziği vardı tek yatırımım sadece evlenirken satarım diyordu ama şuan sevgilisi bile yok yani bileziklere ihtiyacı yok.
Eşim durumu izah edip eylulde geri vermek şartıyla borc istemiş(eylulde satılan bir tarladan yuklu paramız gelecek ama şuan bulduğumuz evin sitesinde mumkun değil bulamayız bu fiyata) Abim de kem kum etmiş.
O kadar uzuldum ki.. O ne zaman borc istese biz hep verdik,şimdiye kadar ne zaman cıksak eşim elini cebine attırmadı bu ev guzel bir fırsattı bizim icin..
Ben tavır alsam abartmış mı olurum? İki cift laf etmelimiyim zamanı gelince? Yoksa normal mi bu durum?
Kardeşlik boyle mi olur?
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kardeşlik boyle mi olur?