Benimle dertleri bi bitmedi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Benimle dertleri bi bitmedi
-
03-10-2022, 01:53:03Kızlar meraba uzun olucak biraz kusura bakmayın okuyanlara teşekkur ederim. Karışık yapmışta olabilir affola. Benim derdim lafcı eltim bıktım ondan artık. Gercekten beni cileden cıkartıyor artık. 5 ay once eşim bi iş kazası gecirdi ve ailesi hep geldiler. Bende onlarla ilgilendim ama yuzum cokta gulmedi. Cunku o gun ben kadın doğuma gitmiştim ve yumurtaliklarimda kist olduğunu oğrendim ordan cıktım eşimin kazasını oğrendim ve cok uzuldum. Zaten sık sık geliyolardi evi kendi evi gibi kullanıyorlardı. Bu sefer ben surat yaptım diye memlekete gidip benim hakkımda evinde kimseyi istemiyo falan diye benim lafımı etmiş. Bu ilkiydi kendine laf arasında soylemiştim boyle boyle dedim kafasını yere eğip seslenmedi. Ikiciside, eşimi işten cıkarttılar ve o sıra evdeydi. Babaannesi de bize gelmişti ve memleketteki adamları arayıp bunların yiyecek ekmeği yok 1 kuruş paraları yok dedi daha neler neler soyledi o ara eşimin yuzune baktığımda oyle mahcuptu ki. Bende hamileyim bu arada supriz bi şekilde oğrenik.riskli bi hamileliğim vardı ve doktor bana herşeyi yasakladı. Neyse biz memlekete gittik ve eltimgilde kaldık babaannesigile gitmedik. Eşim gitti ama ben gitmedim. Ordada ben babaanne boyle boyle soyledi dedim eltim yememiş icmemiş gitmiş yetiştirmiş. Bide eşimden icin ona hicbirşey soylemeyin hemen karısına yetistiriyo diye soylemlerde bulunmuş. Bende bunu duyunca numarasını falan sildim cunku cok sinir oldum. Bu gorumcemi arayıp ee beni engellediler konuşmak istemiyolarsa soylesinler benim onlarla derdim yok diye dert yanmış eşide benim karım naptiki boyle yapiyo o zaman benimlede konuşmasın demiş. Bende benim kimseyle derdim yok kendinin soylediklerini soylesem bu ailede kimse yuzune bakmaz dedim beni iyice gıcık etti ya. Hamile halimle onları hic cekemeyeceğim. O laf yetiştirdiği icin herkese seviliyor ailede ama ben biraz uzağım aramam sormam laflarını etmem o yuzden beni sevmezler. Ama o insanin yuzune guluyor lafları alıp alıp millete goturuyor. O yuzden en sevilen gelinleri o. Tekardan kusura bakmayın yazım yanlışlıkları olduysa sinirle yazdığımdan nasıl yazdığını bilmiyorum.