Merhaba herkese,

Yakın zamanda HP-2N2Q9EA Laptop'unu FreeDOS olarak satın aldım ve icerisine Kali Linux 64 Bit versiyonunu kurdum. Ardından 64 Bit versiyonu 32 Bit'e cevirmenin daha uygun olacağını duşunerek işletim sistemini kaldırmanın bircok yolunu aradım ve en son BURADAKİ linkteki metot ile diskleri bicimlendirdim. Bana disklerin kullanımda olduğu icin bicimlendirilemeyeceği hatasını verdi ancak bilgisayarı kapatıp actığımda 3F0 hatası aldım.

Dedim galiba şu an işletim sistemi yok, o zaman ben buna işletim sistemini kurayım. Rufus ile entegre ettiğim 32 Bit Kali Linux'u USB'ye gomdum ve once aşağıdaki gibi USB kısmının onceliğini en uste aldım:

Ardından ayarları kaydedip tekrar başlattığımda herhangi bir şey değişmemişti. Ben de F9 uzerinden bu kısma geldim:

Kendi USB'mi buluyorum ancak hangi dosyaya tıklarsam tıklayayım bir atraksiyon olmuyor ve boot from EFI file kısmı yeniden onume geliyor. Şimdi benim ne yapmam lazım? Galiba biraz gereksiz kurcaladım gibi bilgisayarı. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkurler.