Buna evlilik denir mi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Buna evlilik denir mi?
-
03-10-2022, 01:52:42Merhaba nasıl başlasam bilemiyorum 8 yıllık evliyiz ama eşim o kadar uzak davranıyorki ben mutlu olamıyorum orneğin 5 yıldır yataklarımız ayrı, 4 ayda 1 defa anca birlikte oluruz ve ben bu durumdan cok rahatsızım cunku onu sadece ev arkadaşıymış gibi hissediyorum bu ilgisizliğinden dolayı. 5 yaşında bir kızım var ve babasını cok seviyor. Ayrıca 1 yıl once işinden ayrıldı ve 1 yıldır evde yatıyor 1 kere iş aramadı, cok şukur benim iyi bir işim var ama onun sorumsuzluğu artık herkese batıyor ve arada ben kalıyorum. en son 2 ay once tartıştık ben senden sadece sevgi ilgi istiyorum başka birşey istemiyorum dedim ancak ben boyleyim dedi bende o gun bugundur hic yaklaşmadım ve gordumki biz benim cabalarımla biraz yakınlaşıyormuşuz, 2 aydır eli elime bile değmedi ve o kadar rahatki herşey normalmiş gibi davranıyor. İnsan ev arkadaşıyla bile koridorda karşılaşsa bi temas olur bizde hic yok. Ne yapacağım boyle bilemedim sadece sabrediyorum uykularım kacıyor icim icimi yiyor. Daha anlatılacak o kadar cok şey varki, şimdiden teşekkur ediyorum hepinize