Gene mi sen diyen arkadaşlar da olabilir
3.5 aydır şoyle oldu boyle oldu şunu dedi bunu dedi diye başınızın etini yedim durdum bir sonuc yok tabiki
Bilmeyen arkadaşlara koşa ozet geciyorum hemen
6 aylık bir ilişkim vardı beni cok seven saygı gosteren sen olmazsan yapamam diyen guzel giden bir ilişkiydi kendi icerisinde bir suru sıkıntısı olduğunu bu arada benden 3 yaş kucuk bir erkek arkadaşım vardı
Bir gun evlilikten muhabbet cıkınca daha 1 sene olmadan ne evliliği konuşuyoruz dedi(surekli kendisi evlilik muhabbeti acan kişiydi) gğnahına giremem dedi ben seninle nasıl evlilik duşeneyim dedi bende bitirdim bu ilişkiyi
Sonra 3 ay sonra devam eder gibi tekrar konuşmaya başladık geldi yanıma ama kesik kesik konuştuk
İki gun eğlence mekanına gidince hemen aramalar Mesajlar nerdesin kimlerin tekrar oturup konuşalım yarım kaldı herşey gibi (ama oturup konuşmadık)
Dun de arkadaşlarımla konsere gittik arkadaşımın kuzenimde vardı bende gulerek video attım gene cıldırdı (arkadaşıma bin kere sormuş kimle gidiyorsun siye cevap vermemiş arkadaşım)
Acısını benden cıkardı bitti istemiyorum sen gulup eğleniyorsun gibisinden biraz ısrar ettim yapma etme diye bu seferde iyice şımardı bak dalgana falan filan aynı sektordeyiz surekli birbirimizi goruyoruz
Nasıl davranıp eski neşemi ve huzurumu geri bulabilirim