Merhaba ablalarım ve akranlarım...
Konuyu doğru yere mi actım bilmiyorum.
27 yaşındayım bugune kadar her işte başarısız olmuş aşk acısı cekmiş defalarca cukurlara duşup zorla toparlanmış biriyim.
İşe giriyorum 2 ay sonra atılıyorum seviyorum sevilmiyorum veya ben sevmiyorum..
En son nişan olacaktı abuk subuk nedenle vazgecti gittiler herşey ust uste geldi.
Bir ortama girince kendimi tanıtabilen hoş gorunumlu bir bayanım fakat hic bir işim rast gitmiyor. En son teyzemler hocaya goturun demişler anneme buldular bir hocaya gittik.
Hoca bana baktı isim aldı doğum tarihi aldı vs ne yaptı orda tam anlayamadım. Sana iyi huylu bir uc harfli aşık olmuş dedi seni rahat bırakmıyor evlensen bile boşanır gelirsin dedi. Kalabalık ortamda duramıyorsun değil mi dedi ( kendi kabuğuma cekilip herşey den soyut yaşamayı tercih eden biriyim kitap okurum araştırma yaparım coğunlukla) bu iyi huylu uc harfli bey bana aşık olduğu icin etrafımdaki insanlara benim kotu suretle gozuktuğumu soyledi.
İlk defa boyle bir şey duyuyorum şok oldum. Birtane kuran yazdı boynuma asmam gerektiğini asla cıkarmamam gerektiğini soyledi. Gozunun onunde olacak yoksa goturur dedi. İyice korktum. ( benden de hic bir ucret talep etmedi)
Boyle birşey duyan bilen ornekleri var mı bilen yazabilir mi. Bana duanızı esirgemeyin. Gun yuzu gormek istiyorum artık. Hakkınızı helal edin.
Hocaya gittimmm yardım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Hocaya gittimmm yardım