Merhabalar

Direkt konuya atlayim

3 bucuk yıldır evliyim ve cocugumuz olmadi

Onun disinda is guc derken esim gec geliyor evde olsugunda da kavgayla geciyordu

Cunku her seyin suclusu beni gosteren sacma sapan bir kayinvalidem var ki olmaz olsun.

Orasi ayri bir konu kadin agza alinmicak sekilde konusuyor ogluyla benim hakkmda.

Bizimki de pek ses cikaran bir tip degil gibi.. Bunlara ayri doluyum onun disinda esimle 7 yas var aramizda.

Hem uzaktan akrabaymisiz hem severek evlendik ama ben artik sevmiyorum.

Vakit gecirdigimiz yok hic, ben hep yalnizim 10lara kadar bi pazar kaliyor eskiden o da kalmıyordu. Ama hadi sunu bunu yapalim diyen bir kocam yok. Cok beklentim olmamasina ragmen zorlaniyorum.. Hem genc gezen eden ciftleri goruyorum.

Kocamla vakit gecirmekten zevk de alcagimi sanmıyorum her seyi benim dusunmem gerekiyor o anca calisir disarda.

Cocuk yapayim dedim olmadi. ki cocuk olsa ona da tek bakmak zorunda kalacaktm kaynanayla daha cok ugrasacaktim. Simdi bu evde iyice zorlanmaya başladım sadece uyumak dusunmemek istiyorum.. Aksam bizimki gelene kdr oyalansam bile hayatimda koca figuru eksik. Evliyim ama evli gibi hissetmiyorum..

Kendine cok bakan eden biri de degil artik suratina bakarken dahi zorlaniyorum ...

Hep duzelcek dedi dedi bisey degismedi.

Simdi de diyor ama insan kendini degistiremez. O annesine birini bulsun birakayim da diyorum.. Zaten etkisiz eleman kendisi.

Evlilikler boyle degil dimi ?

Ben beklmeden tekrr evlenmek dahi istiyorum cunku bir evlilik yasayamadim.

Bu sefer de karsima kaldiramayacagim biri cikar mi acaba diyorum ...

Napmak gerekir ne dusunurdunuz sizler..?

Sabrin sonu selamet olur muydu yoksa daha mi cok sıkıntı getirecek bana beklemek ...

Puf..

Tesekkurler.

Not yas 27 ama zaten depresif bir yapim var ben de cogu seye karsi ilgisiz alakasizim ama bari kocam(!) beni bi yerlere cekmeye calışsaydı.. Eski halimden daha kotu oldum..