İyi akşamlar hanımlar. Derdim maalesef eski eş kişisiyle. Konum uzun oldu ama en baştan anlatsam cok daha uzun surer. Gecen yaz olaylı bir şekilde ayrıldık ve 4 ay once resmi olarak boşandık. 8 yaşındaki oğlumun velayeti bende. Yasal olmasa da her hafta sonu cocuğu alıyor. Oğlum uzulmesin diye katlanıyordum.
Bu hafta gondermedim. Hafta sonu cok guzel bir programımız olmasına rağmen oğlum beni cıldırtmak icin her şeyi yaptı. Telefonda tel konuşmalarımı kaydeden bir program yuklu. Bu akşam dinledim ve oğluma diyor ki madem annen seni gondermiyor o zaman planımız uygula, hayatı zehir et, kimseyi sarma , opme. Buna benzer şeyleri daha once yaptığını duşunuyordum ve soyluyordum, yeminler ediyordu kotu şeyler soylemem diyordu.
Bana her turlu hakareti, aşağılamayı yaptı, karşılığını gordu ve bu konuda guclu durdum . Ancak insanın kendi evladını annesine duşman etmesini bir turlu hazmedemiyorum. Ben oğluma surekli doğruyu, iyiyi, guzeli gostermeye, tum sevgimi vermeye calışırken, babasını hicbir zaman kotulemezken; onun cocuğumun psikolojisini mahvetmesine dayanamıyorum. Adam ne konuşarak ne kavga ederek hicbir şekilde anlamıyor bunu yanlış olduğunu.
Maddi sorunlar nedeniyle psikolog randevusunu bu haftaya alabildim. Bu surecte psikolog babayı da terapi icin cağırır mı? Cunku eski eş kişisinin kesinlikle sorunlu olduğunu ve tedavi gormesi gerektiğini duşunuyorum. Sizce bunun dışında ne yapmalıyım?