Merhaba arkadaşlar. Direk konuya giriyorum. Hayatımda olumsuz şeyler de yaşadım her zaman guclu oldum. Duştuğumde her zaman kalktım Allah a şukur. Şimdi bana bir şeyler oldu. Yaşadıklarımın etkisi desem? Bilmiyorum.
Depresyonda miyim diye soruyorum kendime. Daha once psikologlar ile goruştum hic bir sıkıntım olmadığını soylediler.
Cok kilo aldim son yıllarda ve vermeye calıştım veremedim istikrarlı olamadığım icin geri aldim. Kilom 90 uzeri. Ve kilo vermeye gayret etmek istemiyorum. Motive edemiyorum kendimi falan değil. Neden kilo veriyorum ? Ben iyiyim yaşıyorum gidiyorum herkes 0 beden olmak zorunda mi gibi bir kafa oluştu.
Kendime bakiyorum temizlik konusunda bakım tamam sıkıntı yok ama kilo vermeye gayret etmek icin kendime sebep bulamıyorum.
Uyumak istemiyorum cok sey yapmak istiyorum ama uyuyunca uyanmak istemiyorum. Her sey dolu dolu aslinda hayatımda ama eksik bir şeyler var gibi
Anlamıyorum
Bu arada bu hallerimi simdi bir şeyler oldu dedim ama dusunuyorum uzun suredir boyleyim. Yani simdi fark etmiş olabilirim

Ben size icimi doktum rica ediyorum kırıcı olmadan yorum yazın ama lutfen yorum yazın
Ben bana ne oldu anlamıyorum
Her sey rahat olsun diyorum şık olayım vs derdinde degilim
Normal mi bu durumum anormal mi
Ne duşunuyorsunuz:S
cevaplarinizi bekliyorum
Okuduğunuz icin de cok tesekkur ederim