Sevgili kknın guzel hanımları iyi geceler.Biliosunuz 3 ay 27 gun evli kaldım once altın sonra bılezık en son kayınpederımın benden kefıllık ıstemedı ve benım kabul etmemem sebebıyle evlılıgım bitti.Depresyon kilo alımı derken en son psıkologa gıttım.Duzenlı ılaclarımı kullanıorum.Cok şukur bu halıme ıyıyım.İş yerınden bi arkadaşımla cay ıcerken resım cekındık arkadasım durumuna attı.Arkadasımın kuzenı selam soyle yazmış.Bende arkadasıma o boşandı sana uygun deıl demesını soyledım.Neyse arkadasımın nişanı oldu.Nişanda bu bana baktı bende ona baktım gercekten hoş bır bay.Bana yazmıskı artık ıstegımı kabul edermısın.Bende kabul ederım ama ıkımız uygun deılız yazdım.Benı tanı oyle karar ver dedı.Yaklasık 2 aydır yazısıoruz.Neyse bugun beyefendı ıle gorustum.Kahve ıctık cay ıctık.O anlattı ben dınlefım.Ben anlattım o dınledı.Her sey guzeldı.Sonra eve gectım.whatsaptan yazıştık.Bana bugun sana o kadar cok sarılmak ıstedımkı dedı.Sonra bıraz daha konuştuk.Ben senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.Dedımkı sen ne dedıgının farkındamısın benımle evlenmıceksın ama bırseyler yasayalım istıyosun oylemı dedın.Yanlış anladın benı dedı.Sonrada bugun o kadar gozlerıme baktın ben kendımı hic anlatamamışım hayatta yaptıgım en ıyı sey haddımı bılmektır dedi.Def olup gitti.Arkadaşlar boşandım dıye sevılemezmıyım.Yanı evlenmek cıddı dusunmek deılde sadece anımı yasar boşananlar.Zıhnıyete bakarmısınız.Bende cıddı olmayan hıc bır seyle kaybedecek zamanım olmadıgını net oldugu ıcın tesekkur ettıgıkı soyledım.