Merhabalar. Hep takip ederdim bu siteyi. Fakat hic yorum yazmadığım icin uye olmaya gerek duymamıştım. İlk defa derdimi anlatayım diye uye oldum.
Ben universite oğrencisiyim. Yaklaşık 10 kişilik bir arkadaş grubum var daha doğrusu vardı. Bizim bu grupta sessiz, utangac, icine kapanık (daha doğrusu ben oyle zannediyordum icinden bir pislik cıktı) bir cocuk vardı ve bir kızdan hoşlanıyordu. Ama kız bu cocuğun kendinden hoşlandığını bildiği halde aynı zamanda başka bir cocukla da goruşuyordu. Yani bu kız iki kişiyi aynı anda idare ediyordu. Daha sonra bu kız bizim gruptaki cocuğu değil de diğerini secti bu bizimki ortada kaldı. Bu ortada kalan cocuk birden bana yakınlaşmaya başladı. Her akşam beni arıyor, bana ilgi gosteriyordu. Adı konulmamış bir ilişki gibiydi. Neden bu kadar yakın davrandığını sorunca “Aa sen yanlış anlamışsın, sen benim en sevdiğim arkadaşımsın” bilmem ne. Aylarca niye dibimden ayrılmadı onu anlamadım. Cocukla da aram bozuldu. Ya kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum.
Ayrıca beni reddetmesine rağmen hala surekli bana bakıyor. Bana neden surekli bakıyor ki. Bir insan arkadaş olarak goruyorum dediği kıza neden bakar ki?