Ne yapmalıyım sizce?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ne yapmalıyım sizce?
-
03-10-2022, 01:49:12Eşimle evliliğimin ilk gunu ile birlikte, nişanlılık hatta sevgililik donemi dahil 10 yıldır anlaşamıyorum bir suru konum var herkesin her konumda dediği boşan, ayrıl. Ben ozguven eksikliği mi dersiniz korkaklık mı dersiniz ne deseniz deyin beceremedim bu beladan kurtulmayı defalarca denediğim halde.Fiziksel, psikolojik, sozlu, her turlu şiddeti yaşadığım halde.Oğlum da yaşadığım uzuntu ve stresten kaynaklı hasta doğdu, ameliyatlar oldu tedavi ve kontrolleri omur boyu surecek.Eşim babasının hakaretlerine karşılık bi kere savunmadı beni hÂl onunla barışmamı istiyor tatilde yoksa zehir ediyor tatili bana.Yıllardır huzurlu kavgasız bir tatilim ve gunum olmadı.Ben ona guvenmediğim ve bana destek olmadığı icin kartımı vermedim ona ama evin giderine ortak oldum o ne kadar yiyip icip yattıysa da.Size sormak istediğim ben bu adama kartımı ya da maaşımı elden versem eminim iyi davranır bana, paraya tapıyor cunku siz olsanız verir miydiniz?Yoksa her gun kavga gurultu devam eder miydiniz kartınızı vermeyip?Boşan diyeceklere cevabım inşallah bi gun başarabilirim.