En son konumu belki gormuşsunuzdur, yine aynı kişi. Benim senelerdir devam eden bir ilişkim vardı. Gectiğimiz yıl ayrıldık ayrılma sebebimiz yalan soylememdi ve haklıydı cok pişman oldum ve başka arkadaşlarından duyduğu şeylere inanmasıydı o da buna pişman oldu ve ozur diledi.
Ondan once de defalarca ayrıldık. Coğunluğunun sebebi başkalarının sozune hemen inanması, onların aklıyla hareket etmesiydi. Cok cabuk gaza geliyor ve daha oncesinde beni hic dinlemeden başkasına inanıp terk etmişti.
Gecen haftalarda tekrar karşılaştık ve konuşmaya başladık. Bir senede cok değiştiğini soyledi surekli, gecmişte yaptığı hatalarını kabul etti ki normalde burnundan kıl aldırmayan bir insan. Gecmişteki her şey icin ozur diledi. Bu bir senede ayrılma sebebimizden dolayı gurur yapıp yazamadığını kimseyi yerime koyamadığını soyledi. Karşılaştığımız gunden beri cok acı cekiyormuş. Eski fotoğraflarımızı,konuşmalarımızı attı hala hepsini saklıyormuş. Bunları soyluyor ama barışalım da demiyor bu noktaya dikkat cekeyim. Sanki barışmicaz ama oyle konuşuyor gibiyiz ya da bana oyle geliyor bakınca kac gundur konusuyoruz.
Bu bir senede arkadaş grubu değişmiş, bunu zaten duymuştum ortak arkadaşlarımızdan. Bu grupta bir kız da var. Ve kız eski sevgilime bariz bir şekilde her seferinde yuruyor. Daha once de boyleydi. Hep aşırı ilgi gosteriyor. Kıza aysel diyeyim. Ve bu aysel senelerdir beni zaten hic sevmeyen ve bunu acıkca soyleyen biri. Ve eski sevgilimle tekrar konustuğumuzu bir arkadası oğrenmiş ve aysel de ondan duymus. aysel bozulmus bu duruma. Eski sevgilime Aranızda bir şey mi var dedim, yok olabilir mi oyle bir şey dedi. Neden bozuluyor bilmiyorum dedi.
Biz birkac gundur gunaydından iyi gecelere kadar gun boyu mesajlaşıyorduk. Bugun telefonla konuştuk biraz atıştık. O da benim ne kadar kıskanc olduğumu biliyor; kızdırmak icin neyse beni aysel guldurur dedi. Ben de o zaman şimdi de onu ara onunla konuş bir daha da beni asla arama dedim. O da tamam dedi kapattık. Saatlerdir konuşmuyoruz.
Şimdi size sorum şu: mantığım tamamen artık bu kişiyle olmayacağını soyluyor. cunku paragrafta belirtemesem de hep cok arkadaş cevresi var ve arkadaş cevresinden biri benim hakkımda bir şey dese hemen etkileniyordu. Değiştim dese de hala bana başkalarının hakkımda soylediği şeyleri soyluyorki coğu yalan yanlış şeyler.
Ama duygularıma bakınca onu aysel ile duşununce deliriyorum, uyuyamıyorum.Ayrıldığımız surec de surekli onu ruyamda goruyordum.
Ne onunla oluyor ne onsuz ve hala beni istiyor mu ondan bile emin olamıyorum. Sizce kararımı nasıl vermeliyim?
Karar veremiyorum bir turlu, eski sevgilim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Karar veremiyorum bir turlu, eski sevgilim