Arkadaşlar,
Her ne kadar bu tur insanları yerden yere vursak da, başımıza geldiği icin cok uzgunum. Kuzenim 24 yaşında. Ama erkek hastası gibi. Sevgili yapmadan edemiyor. Herhangi bir erkeği etkilemek artık onun icin cocuk oyuncağı. Bekarmış, sevgilisi varmış, evliymiş umrunda değil. Teyzem beni aradı, anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim. Evli erkek ne demek. Ustelik bu benim bildiğim 3. Evli erkek vakası. Gecenin bir vakti ‘ abla işte bu sevdiğim cocuk ’ diye telefonuma gonderilen, her seferinde başka erkeklerle olan pozlarını hesaba katmıyorum bile.. Durumlarında surekli kafelerde, gec saatlerde kimin olduğunu bilmediğim araclarla durumlar, gecenin 3 unde 4 unde durum paylaşmalar. Gecen sataştım biraz, ablalık yaparım genelde. Kardeş gibi buyuduk. Kız arkadaşlarıyla arabada şarkılar soylerken durum atmış, eğlenceli bir ortam, guluşmeler falan.. ‘Hayat bu kadar boş değil, uretmek, faydalı olmak, verimli olmak lazım ’ diye cevap yazdım. Calışmıyor, senelerdir İngilizce gormuştur, İngiliz. A1 kursuna gidiyor. Babasının iş yeri var. Zor durumda. Bir kız arkadaşına cıraklık yapıyor bildiğin, kız bunu kullanıyor. Annesi babasıyla zaten anlaşamıyor, bana karışamazsınız demiş.
Sizi de ilgilendirmez diyeceklere şunu soyleyim.. peki kim ilgilendirir, sadece kendim mi? Sonra tanımadığımız başkaları iyi olsun diye eğitimler veriyoruz, onları onemsediğimizi gostermeye calışıyoruz. Kardeş gibi buyuduğumuz en yakınlarımız olunca ‘ bana ne ’diyemem ben şahsen. Ulke yasak aşk cinayetleriyle dolu iken, vurdumduymaz olamam.
Kısacası kuzenim de bildiğiniz sorumsuz, başına buyruk, başkalarının sırtından gecinmeyi, kendini luks restoranlara davet ettirmeyi haz edinen, şımarık biri haline geldi iyice.
Arayıp konuşmak istiyorum adam akıllı. Beni yine tersleyecektir. Daha onceki evli erkek vukuatı olayla sonuclandı. Babası oğrendi. Arkadaşım diye sıyrılmaya calıştı. Onu uyardım diye de bana tavır takınıp, ofke doku mesajlar yazdı. Sonra adamın karısının ailesi duyup da bunu tehdit etmeye calışınca bizden yardım istedi. Haklıydınız dedi ama yine aynı vukuat.. yerimde olsanız ne yapardınız peki??