Arkadaşlar evliliğimi size baştan anlatmak istiyorum. Kocami bir arkadaşın vesilesiyle tanıdım. Eşim doğu illerinde koy hayatinda doğmuş buyumuş bense şehir hayatında doğma buyume birisiyim. Ilk gorduğum an ona aşık oldum. Yaşım henuz 16 sindaydim. 4 yıl boyunca konuştuk git gellerimiz cok oldu. Ayrilip barışlarımız. Ailem onu istemiyordu. Derken buyuk mucadeledir evlendik. Evimizi kendi şehrine ailesinin yanina aynı evde yani alt ust oturduk kaynanam gillerle. Gelenekleri cok ağır di cok baskililardi cok zorlaniyordum. Bekarken calışıyor istediğimi alıyor istediğim yere gidiyordum. Ama evlenince aşırı tesettur cok ağır gelenek. Calışma hayatım son buldu. Evlenir evlenmez hemen hamile kaldım. Ilk cocuğum oldu biz hic anlaşamıyor dayanamıyordum. Artık uykularımı yitirip hasta oldum. Nasip bu eşim işinden ayrıldı kendi memleketime geldim. Eşimin ailesi beni burdada rahat bırakmadı. Yanına gelip kalıyorlar eşimle aramı bozuyorlardı. 13 yıllık evliyim 2 cocuğum var. Ama artık kocanın karakterini beğenmiyorum. Afedersiniz ama yatakta bana sarilsa sesimi cıkarmıyorum ama icimden gelmiyor. Yanlış anlamayın hayatında kimse yok. Kaba haraketleri kufurleri baskıları birde cok cimri zengin ama elime cok az para verir. Herkes bir şeyler alırken para harcarken gozlerim dolar. Mesleğimi yaptırmıyor. Elime parada vermiyor. En son sıkıntım bu iki cocuğuna dilenciye sadaka verirmiş gibi davranıyor. Herkes bana verdiği harclık ne kadar az nasıl yetistirebiliyorsun der. Boşanmayı duşundum ama annem babam cok mutsuz her gun kavgalı annem sığınacak yer arar dayımda vs yerlerde kalır. Artık dayanamıyorum bana bir akıl verin. Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın