Ramazan ayında bile - sabahtan itibaren - yan odanızda yuksek sesle, bağırış cağırış ve kahkaha eşliğinde oturan calışma arkadaşlarınız varken tepkiniz nasıl olurdu? Her gun durum boyle olduğu icin rahatsız olduğumu belirtmiştim zamanında kendilerine. Sesler daha cok arttığı icin sonrasında yetkilimize soylemiştim, devamında toplanıp dedikodumu yapmışlar sadece. Ve mudurun bir numaralı personelleri oldukları icin hicbir şey yapılmıyor. Ben rahatsız olduğumla kalıyorum.

Ve lutfen coğunluğa katılmıyorsan sorun sende olabilir demeyin arkadaşlar. Gercekten yaşayan bilir, siz surekli bir kişinin konuştuğu, diğerlerinin de surekli onayladığı benmerkezci bir sohbet ortamında sıkılmadan ne kadar durabilirdiniz? Ha benim de illaki belli başlı hatalarım olmuştur herkeste olduğu gibi ama şu durumu yaşıyor olmamı haklı kılmıyor hicbiri. Burada ben ne yaparsam suc olurken, bana yapılan şeyleri ben yaptığımda ortalık kaosa donebilecekken hala derdimi anlatamıyor olmayı, anlatsam da anlaşılamıyor olmayı kaldıramıyorum gercekten. Aralarında sorun yaşadığım biri var ve diğerleri de onun etkisinde kaldığı icin topluluğa ayak uyduramayan ben gibi gorunuyorum. ben yerimde oturup işlerime bakmayı tercih ediyorum, keşke hepsi yapsa da kendi odalarından oraya toplanıpta rahatsızlık vermeseler. suru En fazla 1 yıl daha buradayım, tamam dayandım diyelim ama bu yaşadıklarım ve cektiklerimle mi kalacağım diyorum bazen.. Siz olsanız ne yapardınız?