Konuya gecmek istiyorum hemen cunku cok bunaldım
Bundan 1 sene oncesine kadar cok ciddi bir depresyon geciriyordum yıllardır suren cok ağır bir depresyondu
Sonrasında ilacların bile fayda etmediği o halim resmen duayla ve zikirle son buldu
Buraya kadar her şey efsane iyiydi ve 1 yıldır da herşey cok yolundaydı
Son zamanlarda maddi sıkıntılar birde ustune değişen ve tepetaklak olan duzenim falan derken kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum
Zaten hep gecmişe donerim yeniden ruhum hastalanır diye korkuyordum şimdi bu duzenin değişmesi ve herşeyin zorlaşması ile bu korkum cok daha belirgin bir hal aldı
Bu arada duzenimin değişmesinin sebebi taşınmak. Aynı şehir ama cok farklı bir yere taşındık. Bu durumdan hic hic hic mutlu değilim
Bir yere sikismisim gibi hissediyorum sanki herşey ustume ustume geliyormuş gibi
Maddi acıdan rahata ersem cok iyi hissedeceğim biliyorum cunku bu durumdan dolayı bircok sıkıntıyı cekiyorum
Kursa gidiyorum bunun haricinde kursla birlikte gotureceğim iş arayışına girdim ama bir yer deneyim olmadığı icin olmadı diğer yerde de donuş yapmadı onun dışında bir yerde bulamadım yaşadığım şehir İstanbul gibi imkanı tavan bir şehir değil bu parti time konularında
Aklınıza gelen bir fikir var mı
Bayağıdır evden iş falan bulabilir miyim diye duşundum ama yol bulamadım bir turlu
Hem bu korkularım icin hem de isle alakalı fikir verebilir misiniz?
Cunku ben artık kafayı yeme sınırıma yaklaştığımı hissediyorum ve o kotu gunlere donmek en buyuk korkum haline geldi berbat zamanlardı.
Sizlerin fikirlerine guveniyorum onceden de tembelliğim icin bir konu acmistim yardımcı olmuştunuz ve cok işe yaramıştı o yuzden yine sizlere danışmak istedim
Nolur yardım edin bir cıkış yolu bulalım
Kafayı yiyeceğim ben yoksa