selamlar,

Bdv ’ye konu acıcağımı hic duşunmezdim, cokta buyuk bi dert değil ama buruğum biraz. 18 aydır bebek istiyorum ama nasip olmadı. Konu olmaması da değil aslında elbet uzuluyorum ama hayırlı vakitte sağlığıyla gelsin inşallah. Bi yakınımız var gecen yıl kimyasal gebelik gecirdiğimde o da duşuk yapmıştı. İlk denememde tuttu ama duştu ilk bebeğime de korunurken hamile kalmıştım falan dedi.

O zamanlar cok dokunmamıştı lafı ama dun yine beraberdik, duşuk yapmış yine. ayıptır soylemesi gecen yıldan beri ilk kez bu ay denedim yine tuttu ama duştu falan yine bebek konusuna girdi. Şoyle bi duşundum de biz yan yana geldiğimizde hep bunu dinlemişim korunurken hamile kaldım, ilk kez denedim tuttu vb bi yıldır aynı cumleleri milyonlarca kez işitmişim. Bu kişi benim bu kadar suredir istediğimi ve cok uzulduğumu biliyo şahsen ben olsam duşuk yaptıktan sonra uzutusunu bildiğim bi kişiye bu konuyu bu şekilde acmazdım. Sizce ben hassas olduğum icin mi icimdeki bu burukluk, yoksa gercekten hep art niyetliydi ben yeni mi anlıyorum?

Kusura bakmayın uzun yazmışım, bugun iki hamilelik haberi uzerine bunları duşununce hassaslaştım iyice. Ben mi kuruntu yapıyorum, yanlış bendeyse nasıl duzeltebilirim?