Yaklaşık bir bucuk ay kadardır buraya uc dort kez yazıp sildim.Sanırım acımasız yorumlara karşı hassas donemimde olmam,beni cekinceli kıldı.
Sizinde hayatınızda her şey yolunda sanarken bir anda tepetaklak oluyor mu?Benim şu an oyle gibi.Herkesten,her yerden cekip gitme isteği,oğlum olmasa..
Uzun zamandır evliliğim,hayatım,hedeflerim yolundaki adımlarım her şey gayet iyiydi.Tek sıkıntı maddiyat.O da ailemin destekleri sayesinde bir şekilde halloluyordu.Bakıyorum zaten herkesten bu konuda dert var.Hepimizin feraha cıkmasını dilerim.
Neyse dolu olumca uzatıyorum kusura bakmayın
Ozetlemeye calışıcam;
Yaklaşık 3 senelik evliyim,bir oğlum var,onumuzdeki sene koruyucu aile olmak isteyecek kadar da normalde huzuru olan bir yuvamız var-dı.
Bu sıra oyle değil.
Son zamanlarda herkesten o kadar soğudum ki,malesef en cok da eşimden..
Sebebi yetiştiği aile kulturune bağlı olarak ketum,sessiz,ilgilendiğini sanan ama aslında gorev icabı ilgili,bu sıralar işinde yoğun olması ve belki de epeydir aklıma gelmeyen evliliğimin,lohusalığımın ilk zamanlarının yine beynimde hortlaması.
Mikroplar her vakit vardır ama biz bağışıklığımız duştuğu zaman hastalanırız ya onun gibi;silinemeyen kotu hatıralar her zaman yara olarak kalıyor ne zaman ruhum biraz yorgun duşse yeniden kanıyor..
Basit bir ornek;nişanlıyken onca ısrarıma rağmen onemsenmeyen balayı(heryere para bulunurken,hatta altınlar cok gelip ailesine verilirken bunun gereksiz masraf gormesi sonucu gidemedik).
Sonradan pişman olduğunu soyledi ama bizim iki gunluk bir yakın yere gidecek maddi imkanımız olmadı,yapılacaklar arasında listede en alt koşelerde tatil,olmamasından ziyade herkes icin bu kadar normal olan 25 sene evvel benim annemin,babamın gittiği balayına bu zamanda gitmeyi gereksiz gormesi,benim hevesimi gereksiz gormesi,benimle gecireceği ilk zamanlarında kardeşinin haftasonu bizim eve cıkış yaparak gecirilmesi.
Bunların uzerinden cok şey gecti,biraz kaba bir tabir ama eşim o konularda akıllandı lakin şu anda istesede o kırgınlıkları telafi edecek imkanı yok
Maddiyatı gecelim,onun dışında sevgisini dışarıya yansıtan duygusal bağı da zayıf,sadece yazar arada,bazen de espriyle karışık
Yani gun icinde ilgilenir ama hep benim ben buradayım diye hatırlatmam gerek,yoksa işten gel yemek ye,cocukla oyna,cay ic,tv izle,'bitanem ben yatıyorum,iyi geceler',kapanış.
Ben bu şehirde yalnızım,sadece uzak semtte bir aile dostumuz var onun dışında bebeğimin en zor vakitlerinde kapımı calan bir komşum yok,darlanınca gideceğim kapım yok,parkta anneanne dedesiyle oynayan cocukları gorunce kalbim sızlıyor cunku benim yalnızlığıma ortak olan oğlum da yalnız aslında.
İyi ki o var..
Biraz once yuruyuşe cıktım anne kız,sahura ne yapsak diye konuşuyordu istemsizce ağladım ya.(arka fonda pencereden kar geliyor/aman annem gurbet bana zor geliyor)
Bunu yazmak istemezdim ama eşimle cinsel yonden de biranda soğudum abartı değil gercekten bir anda,cinsel tiksinti bozukluğu diye bir şey okudum,bilmiyorum oyle oldum sanki.
Bugun biraz hava almak istedim,arkadaşım davet etti;uşengeclerin kralı gitmek istemedi yağmur yağıyor diye arabayla yarım saat sadece,dışarı cıkalım dedei fakat sırf oraya gitmemek yakın bir yerde beni oyalamak icin,
Ben konuşabileceğim arkadaş istiyorum,cocuğum oynayacağı sosyalleşeceği arkadaşları olsun istiyorum;cay kahve değil ki dert,anlamıyor.
Oysa burada yazdığı şeyleri 3 gun once anlattım,bu soğukluğa bir care bulmak istiyorrum,nerede koptuysak orayı bağlayalım diyorum,uzuluyor,kendince bir şeyler yapıyor ama bir gun sonra aynı,eşim beni anlamıyor,icimde bir suru cığlık birikti ve ben oğlumun yanında cığlık atmak istemiyorum..
Hatasız değilim,fazla duygusalım,yalnızlıktan gelen fazla ilgi beklentiliyim,gecmişi unutmayı beceremeyen biriyim
Ama yine de her zaman elimden geleni yapıyorum,belki o da yapıyorda ben mi bu ic karanlığımda goremiyorum,bilmiyorum
Şu an konuşmuyoruz,ben oğlumu aldı cıktım,geldiğimde o yoktu.
Normalde biletim 10 gun sonra ama şeytan diyor al valizi cık git yarın sabah memleketine.
Destek al fikirleri gelecektir bende ihtiyacım olduğunu hissediyorum,ozele gidemem ama memlekette devlette şannsımı deneyeceğim.
Uzun yazdım ama bana biraz arkadaş olur musunuz?