Slm yine ben..... eşim en ufak ya hicbiseye değmeyen konular yuzunden bile bana tavır yapıyor hadi grsrz beni arama diyor surekli bunu yapıyo biliyoki yine ona yalvaracam nolur boyle yapma diye yaaa biz karı kocayiz noluyo sana herşeye tavır yapıyosun yapiyosan yap ama niye beni arama yazma bidaaa diyosun diyorum.. adam banamisin demiyo hicbisey anlamadım ondan bugun yine tartıştık ama ne icin biliyomusunuz cok şaşıracaksınızzzz... 11 aylık oğlum var sacları duz uzun ve eşim onun saclarını cok seviyordu.. şuan kendisi başka bir şehirde calışıyo ve bayramda eve gelmeyi cok istiyordu herseferinde gelsek şunu yaparız bunu yaparız gider gezer egleniriz vs nyse ilk başta kestirmem diyodu ama baktık ki gozlerinin icine giriyor artık yaz geldi terliyo karar verdik ben bayramda geldiğimde kesicem dedi.. e bende dayanamadım aldım makası onunden biraz aldım. Mahfettim kabul ediyorum ve goruntulu aradı bebeği gordu kıyameti kopardı tlfnu suratına kapadım berbere gittim saclarıni duzelttik eve geldim tekrar ariyo cabuk cocuğu goster bakacam diyo ha bide ben bugun izin aldım bayramda gelicem ama eyer bebeğin sacları kotuyse ben gelmiyorum dedi bebeği gordu saydırdı bana diyo sen bilmiyormusun ben ona duşkunum ben geldiğimde kestirecektim yok ben gelmiyorum eve iznimi yakacam calışacam ve beni sakın bidaa arama dedi.. tmm biliyorum beni tembihlemisti sakın karışma saclarına diye zaten herşeye kusuyor bunuda cok abartti ama ben bağırdım lannnn bu nasıl iş dedim dalgamı geciyosun bı sac icin dediğin onca lafı gectim bayramda gelmiyorum ne demek madem sen bu cocuğa duşkunsun bayramı biz nasıl gecirecez dedim sen sorumsuzsun gelmek istemiyosan gelme kim sana gel diyo dedim ben cocuklarıma yeterim ne halin varsa gor dedim ve kapattım.. 5 dk gecti aramadı ardından msj attım senin cocuktan farkın yok biz seni dort gozle beklerken sacı bahane Edip gelmicem diyosun senin babalık gorevin bumu istemem gelme bu saatten sonra olsemde daha seni aramam dedim dediği tek kelime ARAMAA.