Herkese merhaba. 6 senelik evliyim 8 aylik ikiz bebeklerim var. Eşimin ilgi alakası iyi bi sorun yok cocuklarlada ilgili. Fakat hep benim hatırlatmam gerekiyor buda beni sinir ediyo. Surekli ben cabalıyorum sanki bu evlilik icin.. Asil sorun şu doğumdan sonra kv bana yardima geldi memleketten kendisi cok istedi ilk torunlarim seve seve gelirim dedi. Bende cok mutlu oldum kabul ettim. Benim babam 3 ay hastanede kaldi annem birakip gelemezdi haliyle.Bakici da tutamiyordum kredi oduyoruz. Derken kv ve kp geldi cocuklara hep birlikte bakiyorduk. 1 ay sonra kv surekli en ufak birşeyde oflayip puflayıp iş yapar oldu. Ben şok oldum haliyle.Cocukları uyutalim anne dediğimde of puf ne desem ayni oflamalar benim modumu sinirimi yerle bir etti. Allah pişmanlık vermesin ama bin pişman oldum. Bu kadarlada kalmadı eşimi şımartti şımartti tepeme cıkardı. Benimkide dunden razıymış şımarmaya zaten.
Adama bi ozguven geldi ukalalaştı kendine toz kondurmaz oldu. Bunun sebebi kv surekli oğlunu pışpışlaması ve paşalar gibi bakması. Onceden kendi işini kendi yapan adam şimdi bana iş buyurur oldu. Orn. yemeğimi tepsiye koyup getirir mısın tv karşısında yemek istiyormuş. Kalk kendin al dedim cocuğun ustunu değişirken bi baktım kv tepside paşama yemek goturuyor soyledim kac kere anne iki cocukla zor olur bana işini kendi yapsın yok illa oğlunun bir dediği iki olmucak sonra dayanamadım artık. Cocuklara artık yalnız bakabileceğimi soyledim ve kendi evlerine gittiler bi kırgınlık falan olmadi normal karşıladı. Gittiler sonra ne mi oldu eşim kendi yemeğini almayan dediğim dedik bi insana evrildi bende inatlastim dedimki ben hem iki cocuğa bakıp bide senin nazinla uğraşamam paşam cok istiyosan ananin evine git sana kral gibi bakar. Guldu gecti ama hala ısrarla bu tembelliği devam ediyor ben deli oluyorum nasıl eski haline dondurucem bu adamı sizin tavrınız ne olurdu ?