Merhaba. Ben 27 yaşındayım. yengec burcuyum muhendis olarak calışıyorum. eski sevgilimle barışalı 2 aydan fazla oldu. ramazan geliyor son gunlerimiz diye 2 sevgili olan arkadaşlarımızla beraber 4 kişi cuma akaşamından kampa gittik. pazar akşamı donduk. anneme iş yeriden arkadaşlarla demek durumunda kaldım. dun eve geldim sohbet muhabbet. duş aldım, yattım uyudum. sahura kalktım. bir baktım telefonumda instagram acık masamın uzerine konmuş. anlam veremedim. neyse sofraya oturdum. yemek yerken kardeşlerimle şakalaştık annemin nabzını yoklamak icin ona laf attım. anne yaa kardeşime bişey de falan diye. annem orda bana laf soktu. anneler kendi yontemleriyle bazı şeyleri oğrenir ve sonrada kendini geri ceker , bu arada bulduğunu da hic beğenmedim diye. şok oldu. storylerime bakmış belli. storylerde ne var diye sorarsanız birlikte cekinmiş fotolar işte. o denize girerken benimle şakalaşırken falan. her neyse ne dediğini anlamadım dedim. neyse bi ara konuşuruz dedi annem. bir iki lokma zor yedim. evet 27 yaşına geldim. ve annem telefonumu karıştırıyor bu cok kotu bir şey. yalnız ben ozellikle ramazan ayını bekledim. onu iftara cağıracaktım. anneme hayatyımda biri var ciddi duşunuyoruz dicektim. şimdi herşey sarpa sardı. şu an iş yerindeyim. ama konsantre bile olamıyorum işe. erkek arkadaşıma anlattım. o da afalladı. hayatımda ilk defa bi cılgınlık yaptım. onda da patladım. benim anlamadığım normalde annem bu tip durumlarda odasına kapanır kuser,kimseyle konuşmaz,trip atar,gozlerinden ateş cıkar. ama hareketlerine baktım gayet normal. konuşuyo (ama benle değil,bana mesafeli) kardeşlerimle şakalaşıyor. anlamadım gitti. onlar yaşım geciyo diye hayatımda biri olsun cok istiyorlardı. artık evlenmemi,yuva kurmamı. zaten ilişkimi acklamamamın tek sebebi biraz daha ilişkimin oturması. erkek arkadaşımın maddi durumunu yoluna koymasıydı. şimdi allak bullak oldum. lutfen bana yardımcı olun , nasıl davranmam gerekiyor? cok kotuyum. ağlamak istiyorum , yok olmak istiyorum. bana yardımcı olun lutfen. bu arada herkese hayırlı ramazanlar...