Bu olayı yeni yaşadım. Şu anda ağlıyorum. Bugun dışarı cıkmıştım. Eve donuş yolunda birkac tane yavru kedi gordum. Anneleri yoktu. İzbe bir yer zaten. Birkac tane kişi daha vardı kedileri izleyen. Bir tane adam geldi başımıza. Dedi ki işte anneleri yok burada olecekler siz alır mısınız. 3 tane yavru kedi vardı. İki tane kız vardı yanımda ikisi de birer kediyi kucaklayıp goturduler. Ben de kıyamadım bir tanesini kucaklayıp goturdum. Ailemle yaşıyorum ben. Annem sevdi ama, biz buna bakamayız. Sonra gunah olur, dedi. Babam da aynı fikirdeydi. Ben de dedim ki acaba aldığım yere mi bıraksam. Sonucta uzak bir yer değil. Sonra kıyamadım cunku orası izbe bir yer. Olecek orada. Bizim mahallede bir yer var mahallenin butun kedileri orada. Bir adam var onları hep besliyor, bakıyor. Oraya bıraktım diğer kedilerin yanına. Sut verdim.
Sonra adam gorundu. Durumu anlattım boyle boyle yavru bir kedi bu durumda ne yapabiliriz sizce dedim.
Bana oyle bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım.

Bana niye kedi getiriyorsunuz dedi. Sutu niye koydun dedi. Al bu kediyi de sutu de al gotur dedi. Daha sonra arka arkaya hakaretler etmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım. O kadar gucume gitti ki ben hayatımda kimseden bu kadar hakaret işitmemiştim. Ağlıyorum. Ben bakamam diyebilir ama bana bu kadar hakaret etmesi neden?
Not: Daha sonra komşulardan bir kadın kediyi eve aldı. Bir tane kedisi varmış zaten, ikisine birlikte bakabilirim dedi.