Kızlar son b kac gundur cok ama cok bunaldım hersey cok sacma bir sekilde ustume geliyor calısıyorum ucretsiz izne ayrıldım bebegim icin sadece 6 ay zaten eşim idare ederiz dedi işleride iyiydi esnaf kendisi ama son haftalarda bozulmaya basladı işler cok para girmiyor eve eşimde acaip bi skıntı var banada yansıtıyor sıkıntısını ben susmaya konusmamaya calısıyorum kredi kartı borcumuzda vardı 2600 tl kadar ev kiramız ve fatıralsr bebegin ihtiyacıda var tabi malum artık cidden yoruldum bugun cebimdeki 50 tl den de oldum sacma bi sekilde eridi gitti iyice daraldım bunların yanında anneme bu dertlerimden bahsediyorum son elli tlm vardı arabaya mazot alcakdım oda gtti felan diyorum yarın eşin bize seni almaya gelicek nasıl olsa( annemlerdeydm dunden beri) kocanda para vardır ne dert edıyorsun dedi anne vardırda yarına harcılıgım ble kalmadı dedim aman sende nolacak sanki diyor ayy cok zoruma gitti bana para versn de istemıyorum ama okdr umursamaz ki asla derdime derman olmadı yetmedi dalga gecer gbi konusuyor haaa sabahta arkadasım var işten doktor biriyle evlenıyor bu yaz beni aradı konustuk dugunu hakkında felan bende evde bahsettim iste soyle olcakmıs boyle olcakmıs dıye annemde tanıyor arkdasımı cevap direkt su — ee millet akıllı kapıyor doktorları hemen sen gittin eşinle evlendinn ahh ahh diyor ya delircem evlendigim sırada onemli olan insanlık oda kazanır gecinir gdersiniz diyordu bana evlenme felanda demedi ayy cok kotu hissediyorum yaa herkes doktora zengine gdemıyor birde seven sevdigi ile evlenıyor para cok mu onemlş kzlar bu hayatta ya bu kdr ?? Uzun oldu ozur dilerm ama cok bunaldım