Merhaba hanımlar.
Aslında bu konuda canım cok sıkkın cunku arada kaldığım bir durum.
Kayınvalidem 1 ay once ani bir rahatsızlık gecirdi neredeyse kaybediyorduk, ama şu an toparlandı işine bile gidiyor artık.
Mesele ne peki diyorsanız hastalandığı icin artık ne isterse yapmamızı bekliyor.
Kv onceden cok meselemiz oldu, başkası olsa konuşmaz yuzune bile bakmazdı ama ben araya mesafemi koyup istediği şeyleri yapmak istemediğimi soyleyip bir orta yol bulmuştum ta ki bu hastalık yaşanana kadar.
Artık resmen arayıp emri vaki yapıyor cuma gununden başlayıp "Yarın yanıma geleceksiniz." demeye başladı.
Cağırdığı yer de bana "Senin burada calışmanı istiyoruz" deyip beni işe aldıkları bir kac hafta sonra "Biz istemedik ki" modunda işten cıkardıkları tanıdığının yeri. İstenmediğim yere gitmek istemiyorum. Hafta ici arayıp buraya gelin diyecek. Ben hep bi bahane bulmak zorunda mıyım?
Mesela cumartesi gunu gercekten halletmem gereken işler vardı, sonra kızımın cok istediği bir etkinlik vardı ona goturduk eşimle.
Eve donerken kayınvalidem eşimi aradı ve eşim sabahtan akşama resmen neler yaptığımızı dakikası dakikasına acıklamak zorunda kaldı cunku kv'ye gidecekmişiz neden gitmemişiz oraya gitmemiz gerekiyormuş cunku kv oyle istiyormuş vs vs ve gercekten cok sinir oldum eşimle de tartıştım. Pazar gunu de sınavım vardı o zaman da gidemezdik.
"Bundan sonra anneniz izni dışında gezemeyecek miyiz? Gezmeye giderken annenden izin kağıdı da alırız artık" dedim. Eşim de bir şey dedi ben de derken eşimle tartıştık baya.
Artık hep boyle mi olması gerekiyor, gel deyince isteyip istemediğimin bi onemi olmadan o ne derse onu mu yapmam gerekiyor.
Guzelce soylese yine hoş da geleceksiniz, yapacaksınız, edeceksiniz, tarzında emir verilmesi hoşuma gitmiyor.
Hafta sonu kayınvalidemi gormediğimiz de hep boyle arayıp hesap mı vereceğiz?
Birkac kere istediğini yapın diyen olacaktır. O birkac kerenin sonu olmayacağını bildiğim icin baştan yapmamak istiyorum.
Gecen sene kızımı haftanın 5 gunu goruyorken hafta sonu da getirin cok ozledim diyen biri.
Gercekten hastalandı diye dediklerini yapmam mı gerekiyor? Siz olsanız ne yaparsınız boyle bir durumda ?
Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum.
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum.