Oncelikle hepinize iyi geceler bayanlar. Kafam o kadar karışık ki en yakın dostlarıma bile anlatmaya cekiniyorum bu durumu.
Benim onceden 3 yıllık bir ilişkim vardı. Gayet guzel şeyler yaşadık cok eğlendik gulduk sevdik vs. Ama yaşanan bazı kotu şeyler bizi ayrılığa itti. Ayrılalı cok zaman oldu ama ara ara birbirimizle yeniden konuştuk yani her bir araya geldiğimizde mutlaka bir cekim oldu cunku cok aşıktık, ilk aşkıydık birbirimizin. Yani biraz zaaf gibi bişey bu. Ama ikimizde cok iyi biliyoruz ki bi daha bir araya gelsek de yurumez.
Ve ben o'nu atlattığıma emin olarak yeni bi ilişkiye başladım. Sorun şu ki tipleri aşırı benziyo, arkadaşlarıma gosterdiğimde aynı o'na benzettiler ama beni ceken kısmı değildi bu. Yeni sevgilim o kadar duzgun iyi niyetli bi insan ki.. Değer verdiğini daha şiimdiden hissedebiliyorum. Onu kesinlikle uzmek istemiyorum ama gecen gun buluştuğumuzda eski sevgilimin sık sık kullandığı bi laf vardı bana o lafın aynısını etti. Yine eski sevgilimin yuzuyle yaptğı tatlı bi hareket vardı ve onu yaptı. Napıcağımı bilemedim. Aklıma gelmesini istemiyorum, o'na aşık değilim eminim cunku oyle olsaydı yenisine başlamazdım. Ama yeni sevgilimle gonul rahatlığıyla yaşayamam diye korkuyorum. Bana aşkım dediğinde bile garipsiyorum en basitinden. Yeni olduğu icindir diye duşunuyorum. Galiba asıl sorun benim uzun zamandır yalnız olmam.. Belki o yuzden garipsiyorumdur. Sadece paylaşmak istedim icimde tutamıyoum artık