Konu midesi hassas olanlar icin uygun değil.Bunu en baştan belirteyim.Ona gore okuyup okumayacağınıza karar verirsiniz

Ben bulunduğum ortamda biri kusunca etkilenen biriyim.İğrenme,tiksenmeden cok etkilenme.Benim de midem bulanmaya başlar.Kokusunu alırım.Kusmuk yıkansa bile benim burnuma o koku gelir psikolojik olarak da olsa.
Dun dışarıda tavuk yedik.Annem rahatsızlandı gece 3ten sonra kustu sanırım.Ben sesleri duymamaya calıştım midem bulanır diye.Kusmalar devam etti gece boyunca.Ben tabi uyuyamadım.Normalde oyle bir ortamdan mumkun olduğunca erkenden uzaklaşmaya calışırım yardım edilecek bir şey varsa ederim ama cok yaklaşamam.O gece de merak etmeme rağmen odamdan hic cıkmadım.Banyo hemen odamın yanında.Sabah 6ya kadar uyuyamadım seslerden dolayı,sabah da benim midem bulanmaya başladı hemen gecti ama kasılmalar devam etti.Sabah 6 bucuk gibi uyudum,8'de yeni bir kusma sesiyle uyandım.Babam haber verdi doktora gittiler.
Sonra lavaboya gideyim dedim lavaboda biraz kusmuk lekeleri vardı ama azdı gormezden geldim.Pek kokmuyordu cok azdı.Gormezden geldim ama ondan sonra hic tuvalete gitmedim bugun.Şu an sıkışmaya başladım.
O gun iştahım da azaldı nedense,normalde boyle olmazdı.Sanki ben hastalanmışım gibi oldu.Babam da ben yemek yerken bile kusmuk muhabbeti yaptı.Normalde hassas değilim hatta midesizim ama kusmuk konusunda titizim ve butun gun babam evde temizlediği kusmuk muhabbetini yapınca bugun pek bir şey yiyemedim.
Uyuyamadığım icin dinlenip uyumaya calıştım evden cıkmadım.
Şu an iyiyim ama iştahım az,evde kimseye bir şey yansıtmadım.Neden boyle oldu anlamadım ama Bir yandan da bir insan hastayken,acı cekerken hele de o kişi annemken ben başka şeylerin derdine duştuğum icin utandım kendimden.Annem daha hic kusmadı hastanede yediği serumdan sonra ama ben hÂl lavaboya gitmedim kurumuş kusmuk gormek istemediğim icin.Gorunce tiksinmedim pek ama nasıl desem rahatsız oldum.
Bunda yardım edilecek,yol gosterilecek bir şey de yok ama yazmak istedim.Gercekte kiminle gidip bu konuyu konuşayım ki..