Kendimi gorumcem yuzunden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kendimi gorumcem yuzunden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(
-
03-10-2022, 01:41:36Gorumceme bir şaka yapmamın ardından aramızda bir munakaşa oldu...Bana samimiyetsizsin,ablam değilsin (zaten aramızda 7 yaş olmasına rağmen bana bir kere yenge demedi),sen kimsin,boş konuşuyorsun tarzında şeyler soyledi.Bunun karşılığında benim tek soylediğim ben senden kac yaş buyuğum biraz saygılı ol oldu.Onceki konumdan da bulabilirsiniz.Kayınvalidem laf sokucu şeyler paylaşınca gorumcemin anlattığını duşundum.Eşime kendim anlatayım istedim.Eşim ilk başta cok kızdı.Arayacak konuşacaktı,engelledim.Bundan sonra konuşmuyorsun burnu surtsun dedi.Ben de burnu surtmez dedim zaten umrunda değil.Eşim işte sen konuşma surter falan dedi.Sonra kendisi aramış ve tartışmışlar.Gorumcem şakamı kendisiyle dalga gecmişim olarak anlamış.Baya tartışmışlar sen karını tutuyorsun demiş kufur etmiş ortaya.Kustuler.3 ay gecti diğer gorumcem aradı.İşte benim kardeşim saygısız değildir yaptıysa bir bildiği vardır dedi eşimle tartıştı.Eşim de buyuk gorumcem yurt dışına evlendiği icin 'sen ne kadar tanıyorsun nasıl saygısızlık yaptığını nereden bileceksin' diye sitem etti.Ablası da onla kustu.Ablası bana yazdı işte kardeşim saygısız değildir biz bir aileyiz dersleri var uzulmesin falan dedi.Ben de tamam abla dedim.Sonra kayınvalidem de kardeşlikle ilgili paylaşımlar yapmaya başlayınca eşim kucuk gorumceme adım atmış.Yazmış.Gorumcem seni sildim demiş eşime.O benle dalga gecti hep karını tutuyorsun diye.Eşim de gecmişte yaptıklarında seni bir kere uyardım mı hep karıma soyledim dersleri var alttan al diye demiş.Gorumcem de o zaman da ona haksızlık yapmışsın demiş.Eşim bana bunları anlatınca fıttırdım.Neden dedim aranı duzeltmeye calışırken ben karımı tutmuyorum zamanında da seni tuttum diye beni aşağı cektiği icin.Ben kimseyi surekli alttan almak zorunda değilim diyince o da cıldırdı.Ben senin arkanda durdum daha ne yapabilirim kimse dediğin benim kardeşim ondan ne farkın kaldı şimdi diye bağırdı.Ben de aile olduğumuzu bana değil kardeşine anlat dedim.Baya ağladım sonra geldi o da sarıldı tek sen varsın diye.Gozleri doldu.Konu kapandı.Ama şimdi yediremiyorum.Dun de telefonda konuştuk gorumceme laf atıyor gonlunu yapmaya calışıyor.Bana onca laf soylendi ama nasıl hala peşinde koşuyor anlamıyorum.Kimseyi alttan almak zorunda değilim diyince cıldırdı resmen.Kardeşi gibi kotu mu davranmalıyım acaba eşime ondan mı anlıyor anlamıyorum.Yazın oraya gidicez eminim surat asıcak.Hic huzurum olmayacak.Belki de bana alttan al diyecekler.