Merhaba arkadaslar,
gecenlerde ayrildigim bana ve aileme evlilik cetesiymisiz gibi seyler soyleyen cok buyuk terbiyesizlik yapan eski nisanlim aradi. Konusunu acmistim. Ayrilali 1-2 hafta mi ne oldu butun bana hediye ettiklerini postayla yolladim. Ne onun ailesi aradi ne benim ailem oylece bitti. Bir kac gun once birden babanesi aradi beni .... cok agliyor uzuluyor hepsi cahillik etmisler oyle seyler hic soylenirmi ayip etmisler size . Benim kizi ( yani eski nisanlimin annesini) arkadasi doldurmus onun gelini altinlari alip kacmis diye falan dedi. Cahilliklerine ver affet ara affet onu dedi. Bende aramam dedim benmi pesinde koscam dedim istemiyorum. Sevseydi ertesi gun ailesini de alir gelir ozur dilerdi dedim. (Iyiki yapmamis) herneyse ben istemem falan deyince babanesi bana laf soktu sinirimi bozdu. Sen baskasinimi buldun diye iyice sinir etti. Bugunde eski nisanlim aradi babami. Aglayarak ozur dilerim hakkinizi helal edin ben oyle birsey asla dusunmedim ne dedigimi bile bilmiyorum o kelimelerimi dedigimi hatirlamiyorum bile soyledimmi diye dedi babama. Ama yalan soyluyor ! Hakkinizi helal edin boyle olsun istemezdim diyor. Babamda bir buyuk olarak guzel konustu sonundada helal olsun dedi. Benim kiz icin birsey diyemem dedi o ne dusunuyor diye ama benden yana helal olsun oglum dedi. Eski nisanlimda aglayarak " icinden gelmeli insanin" diyor. Bir sinirimi bozdu sanki yaptiklarini unuttu!! Hic cabalamadi bile bugun ilk kez babami aradi trip atar acitasyon yapar gibi insanin icinden gelmeli diyor yaa. Birde hakkinizi helal edin falan. Okadar sinir oldum ki. Akli sira herhalde benim icin cabaladigini saniyor galiba. Okadar sogumusumki bu kadar kisa zamanda kendime sasiyorum. Haksizmiyim? Bu yaptigi son arama cok sacma ve salakca degilmi?
Beni evlilik cetesi yapan eski nisanlim aradi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Beni evlilik cetesi yapan eski nisanlim aradi