Hanımlar gunaydın hepinize. Malesef benim icin pek aydın bir gun olmadı.
Bir kac ay once arkadaşım kacırılmıştı. Ailesinin Muge Anlı'ya başvurması sayesinde kısa surede bulundu. Merak edenler icin olayın linkini bırakıyorum.

İzleyemeyenler icin kısaca ozet geceyim. Tuba' nın 10 sene evvel kısa bir sure goruştuğu ve davranışlarını beğenmediği icin ayrıldığı bir erkek arkadaşı vardı ancak bu herif 10 sene boyunca "Hayır" ı cevap kabul etmedi. Senelerce kıza cehennem hayatı yaşattı. Daha once de kacırma teşebbusunde bulunmuş ama ailenin savcılığa şikayetleri hep sonucsuz kalmıştı.

En sonunda 12 şubat gunu arkadaşımı kacırıyor, ailesi de apar topar Muge Anlı'ya başvuruyor. Cok şukur programı izleyen biri bunları tanıyor ve peşlerini bırakmıyor o sayede arkadaşım kurtuluyor. Olayın icinde darp, silah, tehdit her turlu iğrenc durum olmasına rağmen dun yapılan ilk duruşmada failler tutuksuz yargılanmak uzere "Serbest" bırakılıyor...

İkinci duruşmaya şuan 6 ay var ve adeta git de yarım bıraktığın işi tamamla der gibi bu herifler şuan serbestce aramızda dolaşıyor.
Dunden beri midem bulanıyor elimden bir şey gelmiyor ☹ ne yapsam bilemedim ya
Muge Anlı'nın ihbar hattına mesaj gonderdim şimdilik.
Arkadaşıma bir şey olursa "Hepimiz Tuba' yız" diye duyar kasacaklar şimdi kıllarını kıpırdatmıyor. Lutfen yardım edin arkadaşım yeni bir Ozgecan olmasın!

Yol yordam bilenler lutfen elimizden tutun. Nereye gidelim nereye başvuralım? Kadın derneklerinde calışan arkadaşlar bir şey soyleyin bu kızımızı nasıl koruyalım?
Ben arkadaşıma gelip evimde kalmasını bile teklif ettim ama malesef butun sulalesi tehdit altında. Tuba'dan intikam almak icin gidip bu sefer ablasına veya yeğenine de zarar verebilir...
Arkadaşıma dedim ki inşallah icerde akıllanmıştır bir daha seni rahatsız etmez o da dedi ki aksine gozlerinden ofke fışkırıyordu...

Ekşi sozluk yazarı olan arkadaşlar okursa onlardan da destek istiyorum lutfen gec olmadan kamuoyu oluşturalım.

Ekleme: @samantha arkadaşımız konu actı

tuba sarıkulce 12 şubat 2019 tarihinde arkadaşımın arkadaşı tuba sarıkulce muhammed fatih turan tarafından cebirle kacırılıp alıkonuldu ve şiddet uygulandı. darp raporu mevcut. ailesinin muge anlı'ya başvurması say…
eksisozluk.com

GEC GELECEK ADELET, ADELET DEĞİL ZULUMDUR!

Ekleme: Buraya arkadaşımın dun yaptığı paylaşımı da bırakıyorum...

Ekleme: Arkadaşlar Tuba dan Haber geldi uzaklaştırma icin tedbir kararı cıkarılmış ama 3 ay geri kalan 3 ayda kendi kendini koru diyorlar galiba