Kızlar iyi geceler. Muhtemelen cumlelerim bozuk ve anlamsız olacak cunku ağlasam mı ne yapsam kanım cekildi yine.
Ne zamandır yazmıyordum. Yine bir derdim var soluğu burda aldım.
Benle ilgilenen biri var. Beni gercekten cok beğendiğini heyecanlandığını biliyorum. Hakkımda bir suru şey araştırmış. Daha dun acıldı bana ama oncesinde zaten duymuştum boyle olduğunu. Yaklaşık 1,5 aydır falan tam tanışıyoruz. Bunun 6 ay once ilişkisi bitmiş. 2 ay once barışmak istemiş kız kabul etmemiş. Malesef uzun sureli ilişki bir de. Bu cocuk beni cok kıskanıyor surekli konumuz başka bir cocuk itiraf etmeden once de ima ediyordu hep. X kişisine sinir oluyorum diye. Karşıt olarak beni kıskandıracak diye başka birini onume sundu. Bir kız arkadaş. Bu kız arkadaş da her dakika bunu cağırıyor her yere. Ben artık cıldırdım. Yeter istemiyorum dedm. X le goruşmezsen goruşmem dedi. Xle benim 1 aylık bir kursumuz var haftada bir gun 1 saat. İptal edemem dedim. Et ben sana yenisini bulurum dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin tek taraflı adil değil sen vazgecmezsen ben de vazgecmem o da benim arkadaşım dedi kız icin tamam konuşmayalım diyorsan konuşmayalım numaramı sil tamam ben silmem gorunce de selam veririm ben beklerim ama sen o kızla bir şey olmadığını anladığında cok gec olacak dedi. Ben bir şey demeyince geri adım atmayınca sana xle mutluluklar dedi . Peki dedim kapattık. Ya nolur akıl verin. Ne yapayım ben. Kıskandırmaya uğraşan o en son istediği oldu delirtti beni. Ama benim de diğer erkek arkadaşla asla goruşmemi istemiyor. Yine kaldım oylece ya. Hic beceremiyorum bu işleri ben