Merhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tum hastanelere(sağlıkcıyım) cv bırakıp surekli iş takip ediyorum. En son dun ozel bi hastaneden abla benim icin referans olmuş cağırdılar ben de oğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile goruştum. O doktor hem ortak hem de benim bolumum ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde iceri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gorduğu an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek kucumseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim icin cok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen cok cirkinmişsin" "cok yaşlı gorunuyorsun,yaşın kac dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Sacların iğrenc gorunuyor boyamışsın sacma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden cok daha genc gorunuyor" dedi. Saclarım doğal benim diyince o daha kotu oyleyse dedi. 10 dakikalık iş goruşmesinde sadece bunları soyledi birkac mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolu yapacagım uzat elini dedi ellerimi gosterdim yuzuk yokmuş iki gune bulursun birini sen, guvenmiyorum sana dedi. O odadan cıktıktan beri kendimi kotu hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lutfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.