Merhaba oncelikle,
Eşime maalesef ki hala cok aşığım ve evliliğim cok garip bir hal aldı. Yeni evli sayılırız 2 sene oldu ve bir bebeğimiz var. Size sormak danışmak istediğim şeyler var aslında, evliliğini kurtarmak istiyorum aslında boşanmak değil şu surecte.
Eşimle gercekten aşık olarak evlendik, ama aramızda yaş farkı var baya. Aynı meslekteniz ben kariyer anlamında yolun balındayım diyebilirim. Kendi şirketi var aslında ama ne ben ne de o orada calışmam konusunu acmadık bile kaldı ki oyle bir niyetim de yoktu hicbir zaman.
Eşimi evlendikten sonra daha net tanımaya başladım, onun ikinci evliliği bu. Eşinden boşanalı baya olmuş 10 seneden fazla. Biz cıkarken tesadufen eşiyle cocuk olmamasına rağmen goruştuğunu oğrendim ve inanılmaz buyuk kavgalar ettik bu sebepten. Ayrılmak istemiştim o donem ama cok aşık olduğumu duşunduğum icin ayrılmadım. Her neyse yeni yeni oğreniyorum ki gizli gizli hala goruşuyorlarmış, eşimden surekli para istiyormuş boşanırken o şekilde soz vermiş eşim kadına. Nafaka vermiyor ama surekli yardım ediyor galiba. Sizce bu normal bir durum mu?
Diğer bir konu ise kendi şirketi olduğu icin kazancım belli değil diyor ve ne kazandığını kesinlikle soylemiyor, ama oldukca luks bir hayatımız var, ben genelde bir şey talep etmiyorum ondan calışıyorum ama maaşım onun bir gecede harcadığı para. Evlenmeden gelirini sorduğumda cok kızmıştı buna mesela anlam verememiştim sonucta ben de harcamalarımı ona gore yaparım diye duşunuyorum ama soylemiyor. Ben kendi maaşımla kendi ihtiyaclarımı karşılıyorum evin vs ya da kıyafet alışverişine beraber cıktıysak bana kesinlikle odetmez o alır ama benden cok daha luks giyinir biraz marka duşkunu. Ben kendi kazancıma gore harcarım.
Ayrıca eski sevgilileri ile konuşmayı cok normal goruyor, ben ise asla goruşmeyi tercih etmem. Onun goruştuğunu farkettiğimde ise defalarca buyuk kavgalar ettik, artık bana hicbir şey anlatmıyor bu tarz konularda. Kıskanc biriyim ama eşim değil. Sen de eski sevgililerinle goruşebilirsin diyen biri.
Cok uzatmak isteniyorum ama genel olarak gercekten cok Guzel giden bir ilişlimiz varken şuan evde cocuk icin bir arada olan iki insanız. Sorunlarımız ise bana yalan soylemesi, onu birilerinden kıskanmam, başkalarıyla kendimi kıyaslamam, gelirimizden bihaber olmam, eski eşinin arsızlığı, benim tum kavgalarımızı ailelerimize yansıtmam.
Şirketine de kesinlikle karışmamı istemiyor ki ziyarete bile gitmiyorum. Calışanlarına aşırı değer veren ve aşırı derecede eli acık biri. Surekli yemekler,organizasyonlar ve luks tatiller ayarlıyor, gecmişte bunlara laf ettiğim icin de aramızda buyuk sorunlar olmuştu. Tabiki işveren olarak calışanlarına değer vermeli ama onun sunduğu imkanları aynı sektorde calıştığım icin biliyorum kimse bu devirde yapmıyor. Bu da kendimi değersiz hissettiriyor. Benim param değil şirketimin parası diyor cıkıyor işin icinden.
Cok net anlatamadım ama eşim sanırım cok rahat bir insan, yani evlilik ona kafese konmuş gibi geliyor bunu hissediyorum. Sizce benim kıskanclıklarım ya da maddi konulardaki duşuncelerim yanlış mı kızlar?
Eşimi anlayamıyorum ve tanımadığımı duşunuyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimi anlayamıyorum ve tanımadığımı duşunuyorum