Merhaba kizlar ben 7 aylik evliyim. Dugun gununden baslayan sancili bir evlilik geciriyorum. Genel sorunumuz ben evlendikten 1 ay sonra evi yerk edip baba evine dondum sebep ise dugundeki altin sorunun hala devam etmesiydi yok senin ailen yok kiz tarafi topladi bilmem ne. Annene gitmicen babana gitmicen yok gorumucen evde oturcan calismican diye baskilarina sadece 1 ay dayanabildim veee baba evine dondum.sonra oyle boyle derken 1 sans daha verip eve dondum. Fakat aradan 5 ay gecti ve esimin aileme tepkisi istememesi onlar gelecegi zaman tavir surat beni tersleme vb davranislari sikca yasadim. Ama onun ailesine gidilecek ve ya onlar bize gelecek olursa adamda guller aciyor bende birsey demeden normal davraniyordum. Yeterki aradaki sogukluk bitsin diye. En son ise yine ailem gelecekti ve yemek yaptirip beraber yiyelim dedi annem. Annemler bize gelmeden de benimki eve gelmisti. Adamda 5 karis surat tavir tafra yine.bana dediki ne yemek yaptin bende yemek yapmadim annemler birseyler hazirlatip getircekler dedim. Bana bir bagirmaya basladi . Ben yemek zorundamiyim niye fiktimi almiyorsun belki ben ev yemegi istiyorum. Benim paramla alinan yemekleri yemek istemiyorlardami biyle yapiyorlar dedi. Sonra dusa girdi. Bende 6 ayin verdigi bu sacma hareketlerine katlanma sonucu cantami aldim ve tekrar baba evine dondum. 25 gundur baba evindeyim. Eve don ben duzelecegim sana hep bagirdigimin farkindayim tedavi olacagim dedi. Kizlar yardim edin bisey soyleyin. Ben ne yapayim aslinda ben evden cikarken kafamda herseyi bitirmistim ama simdi kafami celiyor. Ne yapayim sizce. Persembe eve donmemi bekliyor. Sizce ne yapayim.