Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim icin. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini duşundunuz mu hic?

Daha once bende onyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler once bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Ust uste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıcak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesaduf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.

Bundan bir kac sene once de şu anda yaşadığım yere taşındım. O gunden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye duşunmeye ve sorgulamaya başladım.

Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının duşuk olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye duşunuyorum.

Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?