Merhaba hanımlar
Şimdi icimi desen bir konudan bahsedicem. Ben 4 ay once erkek arkadaşımdan ayrıldım. Ben ayrıldım cok zor bi zamandan geciyordum ailevi olarak. Ona kotu davranmaya başladığımı fark ettim ve bir sınır krizi anında ayrıldım yani sucluyum.
Ama kotu kufur hakaret etmedim. Beni bi daha arama dedim ve boyle bitti. O da mukemmel değildi bende degilim ama cok seviyorduk birbirimizi ve ben hala oyleyim. Ama ben onu yiprattim sorunlarımi paylaşmadım ama ofkem hep ona yansıdı istemesemde. Ben ona kıyamadım bu kavgadan sonra ve iletişime gecmedim daha da yıpratmamak icin.
Toparladım ve ailemde olsa onların problemleri icin - babam annemi aldatıyordu - daha fazla kendimi yıpratamamaya başladım. 4 ay gecti boyle. Bu arada kimseyi hayatıma filan almadım muhattap dahi olmadım.
Ne o beni ne ben onu sosyal medyalarimizdan cıkardık. Listelerimizde kaldık hep. Ben gecen ay uzunca bi yazı yazıp ozur diledim. Olanlari anlattim okudu ama cevap vermedi bir hafta sonra regl donemimde hızını alamayıp kontrolu hormonlara bırakıp aradım acmadı ama beni instagtamdan vs silmedi de. Ortak bir arkadaşımıza actım konuyu ben yazayım bi ağzını arıyayım dedi o yazınca benim hakkımda konu acılınca lafı cevirdi olmaz vs dedi aradan bir ay gecti bugun yine yazdık bu konuyu gundeme getirme diye terslendi.
Biraz hassas biri sevgilim. Arkadaşım kalbi kırık bence şu an ikilemde diyor. Beni hala listesinden cıkarmadı takip ediyor ama hikÂyelerime filan bakmıyor. Aklından cıkarsa siler biter yani bilmiyorum ne yapmaya calışıyor. Ben bunları cok ergence bulurdum ama sapık gibi takip ediyorum 25 yaşında koskoca kadinim. LUtfen bi fikir verin benim aklım durdu ne duşuneyim bilmiyorum. Cok ozledim cok seviyorum herşeyin birden olmayacağını da biliyorum ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım?
Kafam allak bullak
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kafam allak bullak