Merhaba arkadaşlar bana bi yardimci olun lutfen. Işin icinden cikamiyorum. 2 senedir evliyim. Kredi borcumuz falan vardi. Eşim bana pek para vermiyordu. Borcumuzdan dolayi.

Hic sosyal bi yasantim yoktu. Ayda yilda bi giyim alisverisi yapabiliyodum.

Borcumuz bitince her ay 500 vericem sadece senin kisisel ihtiyaclarin icin dedi. Yani mutfakti, evin giderleriydi falan hepsini eşim kendi hallediyor.

Şuan borcumuz bitti. Aylik geliri 4 binle 5 bin arasinda degisiyor her ay. Ev kendimizin. Araba var. Sigara falan kullanmiyoruz. Bogazina cok duskun oldugu icin mutfaga baya harciyor.

Borcumuz da olmadigina gore artik sizce bana her ay duzenli olarak ne kadar vermesi gerekiyo? Tabi ki herkesin gideri farklidir. Kimisi lukse cok duskundur. Ben oyle degilim ama mesela arkadalarimla disari cikmak isterim haftada bir kez falan. Giyim alisverisi falan yaptigim da pazardan da alirim. Normal magazalardan da.. Yani marka takintim falan yok..Kuafor falan derken sizce 500 yeterli mi? En az ne kadar vermesi gerekiyo maaşına gore?

Her ay duzenli olarak istememin sebebi şu; onceden para istedigim de gel gidelim beraber alalim ne eksigin varsa derdi. Cikarip nakip para hic vermezdi. Eksigimi alirdi ama cebimde 5 kurus olmazdi bi yere gittigim zaman falan.

Ben bu sekilde istemiyorum. Anlamissinizdir beni..Bu arada hamileyim. Bir de bebek bezi falan var.