Konuyu arkadaşım adına acıyorum
Bir suredir goruştuğu flort ettiği birisi vardı. Cocukla tanıştıklarından beri cocuk hep param yok vs diyormuş. İlk buluşmadan sonra iki buluşmalarında param yok demiş arkadaşım ısmarlamış cay vs. Ama arkadaşım diyor ki samimi soyledi bunları cekinerek. Aralarında samimiyet vardı
Neyse bunlar başka bi sebepten kusmuşlerdi ve baya goruşmediler daha sonra tekrar goruşmeye başladılar cocuk bu sefer ilk buluşmada odemiş tum hesabı fakat daha sonra herkes kendi odemiş. Buralara takılmadık da coğu buluşmadan once normal konuşurken cocuk ya param kalmadı bizimkiler gonderir inşallah falan diyormuş. Ama bunu başka zamanda soyluyormuş yani buluşacaklarında değil uzaktayken de normal muhabbet arasında.
Biz de emin olamadık daha sonra arkadaşım sormak istedi, neden hep param yok diyorsun buluşmadan once, hep mi boyle denk geliyor benimle para harcamak mı istemiyorsun diye . Cocuk cok sinirlendi upuzun yazmış ben hic bi zaman paranın lafını yapmadım yapanla da kim olursa olsun konuşmam cok yakın arkadaşımla bu yuzden konuşmayı kestim. Bidaha konuşmayalım vs. Cocuk birde direk kestirip attı arkadaşım da ( aralarında başka olaylar da var, ) ben senin hatalarına goz yumdum ama sen bir şey sordum diye boyle yapıyorsun sen bilirsin dedi. Ama cocuk cok konuşmasına fırsat vermedi sonra ikisi de ayni anda birbirini engelledi .
Biz şunu merak ediyoruz , sizce cocuk haklı mı bu soruyu sormakla hata mı etti arkadaşım yoksa cocuk konuşmamak icin bahane mi buldu yani direk kestirip atması sacma değil mi ? Arkadaşım da ozur falan dilemedi ama dilese geri adım olurdu. Zaten barışmak istemiyor ama merak etti haksızlık mı ettim yoksa o mu bana haksızlık ediyor diye
Sizce?