Arkadaşlar benim yıllar once uniden aşık olduğum bir cocuk vardı.aynı sınıftaydık ama konuşmuyorduk . onu her gorduğumde kacıyordum benle konuşmaya calışınca da aynı şekilde sanırım heycandan. neyse kısa kesecem. ben bu cocuğun memleketine atandım. gecen sene secimde karşılaştık tam arkamı donuyordum arkadaşa yuz yuze geldik ama ben yine suratımı cevirdim cunku bakamıyorum. o gun yanımda komşum ve oğlu da vardı beni onlarla gordu. neyse sonra ben yine karşılaştım yine bakamadım suratımı cevirdim. ama tamamen istemsizce, bilerek değil. aradan zaman gecti bi baktım o secim gunu yanlarında gittiğim komşunun oğlunu facede eklemiş. ve sonradan oğreniyorum ki ikisi ortak iş yapmaya başlamış. ben de 1 ay once tmm dedim artık bir adım atacam icimde kalmasın. ben tabi onu yıllar once facede ekleyip ondan da bir adım gelmeyince 4 ay sonra silmiştim. yeni instgram hesabı acıp (eskisini dondurduğumdan geri alamadım ) onu ekledim ve anında kabul etti. o da bana takip isteği yolladı. sonra hemen mesaj attım
- merhaba x nasılsın.
-merhaba iyiyim . tanıyamadım sizi
- aynı sınıftaydık.şimdide aynı mahalledeyiz.gecenlerde gordum selam veremedim.
-aynı sınıf? ilk okul ?
-hayır universite
-allah allah . inan hatırlayamadım. lutfen kusura bakma
-tmm kusura bakma.siliyorum şimdi.karıştırmışım
-silmen icin demedim ki. hatırlayamadım dedim.hic de fotoğrafın yok.sen bilirsin. sildin mi bu kadar cabuk. hangi bolumdeydin.neden hatırlamamam boyle bir etki yarattı ki.

ben cevap yazmadım tabi. sonra da 20 gun oncede bizim apartmana birlişkte girdik .benim yanımda bu sefer diğer komşunun oğlu vardı.elim doluydu yardım etmeye calışıyordu. gerek yok saol dedim o da bizi dinliyordu. benim ki o ortak iş yaptığım komşunun oğlunun yanına gelmiş. birlikte cıktık apartmana ama tek kelime konuşmadık. kafayı yicem şu olanları bir değerlendirir misiniz. zamanında bana cok adım atmaya calıştı ama ben hep kactım ama bu tamamen benim hissettiğim gelip benle acıkca konuşamadı cunku dediğim gibi hep kactım. sizce ne yapmalıyım