Eşim ve babam konu .
Eşim babama kustu. Bir daha olene kadar da barışmam diyor . Bu durum beni ve annemi ve babamı da uzuyor eşimin kendi de uzuluyor ama barışmam diyor .
Her hafta giderdik şimdi eşim annemler e gitmiyor .
Konu su eşim araba alıp satıyor . Biz daha once kredi cektik o yuzden banka kredi vermiyor . Araba alıp satma işinide kimseden yardım almadan krediler sayesinde başlattık .
Olay şu ki bu araba işinde ne kdr cok para o kadar cok araba demek bu da o kdr cok araba satımı ve gelir demek .
Daha once babam 30 bin bizim icin kredi cekti ama sadece adını kullanıyoruz biz odemeleri gununde oduyoruz.
Herneyse 2 ay once babaannem vefat etti . Hayattayken 1 ev babama verdi 1 evde yardımcı olmuş eskiden almışlar 1 evde kendi evi kaldı . Etti 3 ev . Bunuda niye yaziyirum kredi icin kefil icin gerekliya .Babamın kredi notu yuksek banka istediğin kadar kredi veririm demis . Babamds kefil olursam bana vermezler diye dusunuyordu . Yada kefil olmak istemedi .
Esiminde 1 ay once işler cok kotuydu . 2 ay araba satamadik . Ben de calismiyirum . Cokzor durumdaydik . Esim.bunalima girdi .100 nin kredi cekip daha cok araba alıp bi şekilde satmam gerek dedi . Bize vermediler . Babamdan kefil olmasını istedi . Ben yapma babamın kafası karışık annesi yeni vefat etti belki evi satıp ev alırlar dedim . Banka işlerinde biraz cekingendir . Dedim aranız bozulur olmaz derse dedim . Eşim Dinlemedi . Babam da sacma sapan bir ornekle isin icine etti . Bak ablasını kocası kapının onune koyuyordu sen de yaparsan filan dedi . Demek istemedim diyo ama soyleyiş ole anlaşılıyor .
Eşim asla oyle biri değildir babam da biliyor .
Eşim de baban bana dolandırıcı denek istedi diye tutturdu . Hayır dedim gunlerce tartistik . Oyle bile olmasa biz cok zor durumdaydik onlar beni evladi olarak gorse yanimda olurdu hayatta tek basima ayaklarimin ustunde durmaya calisiyirum yanimda olmadigi gibi dolandirici demek istedi birdaha barismam diyor .
Bugun bir iş icin annemle goruştu eşim . Annem tutup konuşmuş . Biz seni ozledik vs nolucak eşim bidaha barışmam seninle bir sorunum yok demis . annem ne yapmaya calışıyorsun deyince birşey yapmaya calışmıyorum bitti artık benim icin insan evladını yuz ustu cevirmez ben onu baba bilmiştim demekki değilmiş demis
Eşimin kendi babası pisliğin teki . Zaten o kefil olamaz . Anlayacağınız durumlar karışık .
Ben iki tarafida haklı buluyorum .
Eşim ile babam barışsın istiyorum .
Eşim babanı cok seviyordum diyor 1 ay uzuldum ama barışmam diyor .
Babam da ben oyle demek istemedim şoyle ona diyor barışma umuduyla aramadı da .
Eşim de aramasın . Annem bayramda bekliyir .esim.gitmem diyor .
Ne yapacagimi sasirdim iyice
Bu konu nasil cozulur??
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu konu nasil cozulur??