Basit bir konu ama sizede sormak istiyorum fikrinizi almak istiyorum bu konuda. Arkadaşımı cok seviyorum boyle basit bir durum ona karşı hislerimi değiştirsin istemiyorum ama eskisi gibide hissedemiyorum. Sizce siz olsanız ne hissedersiniz ne yaparsınız?
Benim 15 gun once doğum gunum vardı en yakın arkadaşım hediye almadı. Aslında cok basit ama cok kırıldım. Cunku ben ona normal gunde bile herzaman birşey alırım kendime alırken onada alırım icimden gelerek, aslında onlara karşılık hic beklemedim ama doğum gunumde kucuk bi hediye bile almaması zoruma gitti. Hep sonra alır diye bekledim ama 15 gun icinde 4 defa goruştuk bugun son beklentimde bitti. Mesele maddiyat değil. Ama lafını bile etmedi durumu var, daha bugun bana dun kendine aldıklarından alışverişinden bahsetti. Bu arada doğum gunumude hatırlamadı zaten ben akşam onu pasta yemeye davet ettim evime o geldiğinde hediyesiz geldim dedi unutmuşum doğum gunun olduğunu dedi. Durum boyle işte arkadaşlar siz ne duşunuyosunuz bu konuda sozde o da beni en yakın arkadaşı olarak goruyor.