Kız kardeşim 33 yaşında 2 cocuğu var. Kendi hekim. Kocası dr o da 36 yaşında.Kendi evleri birer aracları var. Kendileri tanıştı cok kısa bir tanışma evresi sonucu 4 ay icinde evlendiler. Kocasının narşist olduğunu duşunuyorum bu zamana kadar yaşadıklarından.
Bebekler tup bebekle oldu.Kızkardeşim cok hizmet eden, ceşit ceşit sofralar kuran, ic camaşırlarına kadar utu yapan kadınlardan. Cok yapma dememe rağmen dinlemedi. Cok kıymet verdi. Cocukların bakımında da gece gunduz hic bir yardımı olmadı adamın. Evde olduğu surece yatıp uyudu. Hizmet bekledi.Kardeşim yapamadıkca kavgalar arttı.İzin bitince işe dondu kardeşim. Bunun kavgasını da aylardır yapıyorlardı. Calışmasını istemiyor beyfendi. Calışınca dili uzamış, buna cevap vermeye başlamış falan.
Hakaret ve aşağılamalara alışmışım diyor kardeşim.
Dun akşam diyette olduğundan 2 kofte koydum tabağına, neden 2 tane diye bağırıp kufur etmeye başladı cocukların yanında diyor.Kardeşim tencerede var koyarım demesine rağmen bağırışlar bitmeyince oturma odasına gecmiş cocukları alıp. Arkasından terlikle koşmuş cocuk kucağımdaydı onu korumak icin kolumu yuzune tuttum. Terlik koluma geldi sonra kolumu tırmaladı. Ardından iki eliyle kolumu cekip cevirdi nereyse kırılacaktı diyor topuğuyla kalcasına tekme atmış ora da morarmış.
Ben gece annemlere gidip anlattım konuştuk babam gideyim ben bir goruşelim dedi.
Sabah aradım. Gece odasının kapısını kilitlemiş sabah nobete gitti kapıları carpa carpa dedi.
Hic bir ozur, pişmanlık imaresi yok.. Hoş olsa da değişen birşey olmaz.
Biz annem abim babam yola cıktık kardeşim şuan acilde darp raporu alıyor. Şikayetci olacak.
Damat bey boşanmak istemiyor. Oncesinde defalarca teklif etti kardeşim. Cocuklarıma uvey babamı getirecen edepsiz bilmem ne diye saydırmış.
Babam uzlaşmacı olalım konuşalım diyor. Ben alıp gelelim tayin cıkar darp raporu var diyorum. Evi ona bırakmayalım diyor babam. Kendi gitsin biz suclu oluruz diyor.
Siz ne dersiniz ne yapalım.