Merhaba arkadaslar yeni evliyiz hala bakireyim eşim cinsel isteksizlik yaşıyor bi kac denemede bekaret zarımı bulamadı ve organı o surecte pasif hala geldi daha once cok fazla kadınla birlikteliği olmamış bi kac denemede basarısız olunca bu durum onu etkilemiş banada mahcup kalıyor bazen oluyor ki bana yaklaşıyor ben ona karsılık verince de yorgunum hastayım dizi bakıyorum diye reddediyor bazen tenime bile dokunmuyor hatta 1 gun boyunca bile beni opmediği oluyor beni arzulamıyormusun dediğimdede senlik bi sıkıntı yok sen cok harikasın diyor hem yaklaşıp sonra geri cekiliyor doktora gidelim dediğim dede reddediyor gecici oldugunu soyluyor ne yapmam lazım severek evlendik cok iyi anlaşıyoruz aramızdaki tek sorun bu onun dısında evliliğimiz gayet iyi kendimede bakıyorum pasaklı gezmiyorum beni arzulasın diye guzel kokular suruyorum etkilemeye calışıyorum evlenmeden once beni hep arzuladıgını soyluyordu evlendikten sonra boyle oldum diyor ben bi kac denemede onu hic rencide etmeden anlayışla yaklaştım sorun degil olabilir baska zaman deneriz dedim ama cinsel hayatımız yok bu boyle nasıl devam edecek bilmiyorum