Bunları yazmak icin uye oldum buraya ilk defa uye oluyorum lutfen birisi bana akıl fikir versin

9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var eşimle iyi kotu idare ediyorduk taa ki gecen seneye kadar hic anlaşamıyoruz aşırı alıngan kıskanc ben ne alırsam oda alıcak ben aldım o geri kalmayacak ben bir şey yaptım oda yapıcak eşim değilde kız kardeşim gibi cekemeyen kardeş gibi bıktım artık bu cocuk gibi hallerinden koca gibi goremez oldum iyice soğudum artık onunla hic birşey yapmaktan zevk almıyorum ne yatakta ne dışarda herşeyimiz kavga gurultu alınganlık onun dedikleri bana benim dediklerim ona batıyor tahammulumuz kalmadı ben cok kotuyum

ve 6 aydır işe başladım burası eski işyerim 5 yıl once 2 yıl daha calışmıştım burda 3 yıl ara verdikten sonra geri dondum maddi sıkıntı cok cekiyorduk okul vesayre ama burda patronun oğlu var evli ve iki kucuk cocuğu var biri 4 aylık biri 2 yaşında bana sevgisini belli etmeye başladı surekli ediyordu ama gormemezlikten geldim hep sonra dışarda kahve ictik sohbet ettik eşimi sevmediğimi biliyor oda cocuk icin evlenmiş kızlar bunu aldatmış filan neyse istemedim 2 kere olmaz bu iş hata vicdan azabından olucem dedim eşinide tanıyorum cocuk ailecek tanışıyoruz cocuk gormeye bile gittim boyle birşey yoktu ama boşlukmu bilmiyorum iki cihan bir araya gelse olmaz dedim buda tamam dedi ama yan yanayız surekli yine dayanamadım ve barıştık bu ikinci oldu beni itişin 3. olmasın filan dedi ama dışarda buluşup kalabalık mekanlarda el ele yuruyoruz kahve iciyoruz sohbet muhabbet bir sabah geldiğimde masamda cekmecemde notlar buldum seni cok seviyorum diye notlar yazmış her yere bilmiyorum kafam karıştı eşimle iyi değilim bu benden ne istiyıor

ben ne yapsam eşimden boşansam cocuğuma bakamam baba evine donemem eşimle mutsuzum buda evli