Merhaba arkadaşlar. Konuya nasıl girsem bilemiyorum. Ben uzun zamandır bir kursa gidiyorum. Haliyle orada bir suru insan tanıdım. Şoyle soyleyeyim ben cok cekingen bir insanım genelde. Bu kursa ilk başladığımda cok sessizdim ve bu boyle surup gitti. Hani lafın gelişi bir sessizlik değil bu. Gercekten cok sessizim. Beni artık boyle tanıdılar ve bu boylece surup gidiyor. Kursta birinden cok hoşlanmaya başladım. Sorun şurada. Hani dedim ya, hic konuşmuyorum diye. Gercekten hic konuşmuyorum.
( Birkac kişi dışında). Hoşlandığım kişiyle de kursa başladığım gunden beri aramızda hic konuşma gecmedi. Belki bir ya da iki kelime gecmiştir, tam hatırlamıyorum. Onu gorduğum zaman, sesini duyduğum zaman icim kıpır kıpır oluyor ve ne yazık ki sanırım hic şansım yok. Cunku bu kişi beni dışarıdan, sessiz, dunyadan habersiz, hatta biraz daha kaba tabircesiyle soylemek gerekirse ezik biri olarak tanıyor. Konu ilerledikce aklıma gelen başka detayları da yazarım. Şimdilik bu kadar yazabildim. Desteklerinizi bekliyorum iyi kalpli kadınlar.
Başlık bile bulamadım
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Başlık bile bulamadım